Introductie in Onderwijskunde

Introductie in Onderwijskunde

Onderwijskunde vormt de basis voor sterke didactiek in leertrajecten. Een training of opleiding ontwerpen is gemakkelijk. Er een ontwerpen die aansluit bij de doelen en voor elk individu tot leerrendement leidt is een vak apart. In deze online training leer je basisuitgangspunten en ontwerpprincipes kennen aan de hand waarvan de meeste onderwijskundigen hun trajecten ontwerpen. Ben je geen didacticus van huis uit maar ben je wel betrokken bij het ontwerpen van leertrajecten? Dan is deze online training een gericht begin om je te ontwikkelen.

Leren en Studeren

weken NCOI Opleidingen
Online Academy

Doelgroep

Deze introductie is geschikt voor iedereen zonder onderwijskundige achtergrond die wél werkt aan onderwijsontwikkeling, trainingen ontwerpen of andere didactische werkzaamheden. Onderwijskunde brengt je de basis vanuit waar je onderbouwd hoge kwaliteit producten kan maken.

Leerdoelen

Als je deze training hebt afgerond: - Kun je uitleggen hoe leren werkt in het brein en hoe mensen leren in verschillende situaties - Kun je uitleggen hoe het leren in organisaties gestimuleerd kan worden - Heb je een eigen leertraject ontworpen van begin tot eind met behulp van het ontwerpmodel

Interesse in deze online training?
Aanmelden