Introductie Wft

Introductie Wft

De Wet Financieel Toezicht is van toepassing om te zorgen voor juist handelen in de financiële markt. Veel medewerkers moeten verplicht WFT examen doen om te laten zien dat ze op de hoogte zijn en om hun functie te mogen uitoefenen. Heb je dat niet maar wil je wel goed op de hoogte zijn van de wet? Of wil je bijvoorbeeld begrijpen wat je klanten of medewerkers nu precies moeten kennen? Deze introductie geeft je daar een goed beeld van. Het is een introductie en daarmee ook een prima voorloper op de werkelijke WFT opleidingen en vervolgens examens.

Financieel

weken Nibe SVV
Online Academy

Doelgroep

Iedereen die actief is in banken of verzekeringswezen. Speciaal als je niet verplicht je WFT diploma moet halen maar wel goed op de hoogte wilt zijn van de wet en de consequenties. Ook ideaal dus als je als ZZP’er een klus hebt binnen banken of verzekeraars. Of bijvoorbeeld als je veel klanten in die markt hebt. Dit is GEEN vervanging voor de gecertificeerde WFT Basis of andere training.

Leerdoelen

Weten wat de Wet Financieel Toezicht precies inhoudt. Kunnen werken volgens de uitgangspunten Weten wat wel en niet geadviseerd mag worden

Interesse in deze online training?
Aanmelden