Growth Hacking

Growth Hacking

Growth Hacking is een van de nieuwste marketing methodes om je organisatie te laten groeien. Vanuit een zeer analytische benadering ga je op grote schaal experimenteren met (online)marketing middelen. Wat werkt, daar doe je meer van. Growth Hacking gaat typisch uit van kleine startbudgetten en snelle experimenten. In deze online training leer je alle basisvaardigheden en start je direct aan het begin al met het toepassen van je eerste growth hacks.

Marketing en Online Marketing

weken SRM
Online Academy

Doelgroep

Deze online training is voor marketeers, ondernemers en mensen die actief zijn in ‘business development’. Wil jij het bedrijf waar je werkt snel succesvoller maken? Volg dan deze training.

Leerdoelen

Als je deze training hebt afgerond: - Kan je uitleggen hoe de Growth Hacking methodiek werkt - Weet je wat de verschillen zijn tussen de Growth Hacking methodiek en de huidige methodiek in jouw organisatie - Weet je wat de Pirate Funnel is en kan je per deel SMART doelen opstellen voor jouw organisatie - Heb je zelf een experiment uitgevoerd volgens de Growth Hacking methodiek

Interesse in deze online training?
Aanmelden