Gezonde Voeding in één Maand

Gezonde Voeding in één Maand

Wie wil er nu niet een gezonde eetgewoonte aanwennen? Maar goed, het is lastig te weten wat nu precies gezond is en wat nu echt goed voor je is. Met alle hypes en trends weet je het soms niet meer. En door dagelijkse drukte en een snelle maatschappij vergeet je ook al snel je goede voornemens. Maar dat kan anders! Start met deze training en bouw in een maand een gezonde eetgewoonte op door dagelijks je voeding een klein beetje aan te passen. Met leuke tips en goede achtergrondinformatie leer je dagelijks bij. Tijdens deze online training leer jij wat gezond eten is, en weet jij welke voedingsstoffen wat doen voor ons lichaam. Je kijkt gedurende de training elke dag naar jouw eetpatroon. Aan het einde van de training stel jij op basis van jouw behoeften je eigen dagmenu samen.

Gezondheid & Vitaliteit

weken Online Academy
Online Academy

Doelgroep

Voor iedereen die geïnteresseerd is in voeding en een gezonde leefstijl. Je hoeft geen studie naar gezondheid te hebben gedaan of wetenschappelijke achtergrond te hebben. Deze training is juist voor iedereen die gewoon zelf gezond wil eten.

Leerdoelen

Je eigen menu opstellen op basis van jouw behoeften; Weten wat energie is en je eigen energiebehoefte berekenen; Je kent de verschillende voedingsstoffen en hun taak; Je kan uitleggen waar de Schijf van Vijf uit bestaat; Je weet welke factoren van belang zijn om een dagmenu op te stellen.

“Confronterend wat je allemaal op eet. Met deze cursus wordt je je bewust van je eetpatroon.”

Interesse in deze online training?
Aanmelden