Fintech

Fintech

Fintech heeft grote impact op de financiële sector. Start-ups en de grootste organisaties in de wereld zetten er grootschalig op in. De veranderingen in technologie brengen vele automatiseringsvoordelen en praktische oplossingen waar je klanten echt blij mee kunnen maken. Wil je snappen wat de impact van Fintech is en van praktische voorbeelden en casussen leren hoe met Fintech geheel nieuwe producten en verdienmodellen ontstaan? Start deze training direct!

Financieel

weken Nibe SVV
Online Academy

Doelgroep

Deze Online Training is speciaal voor mensen die werkzaam zijn in of voor de sector financiële dienstverlening. Ook is hij geschikt voor de beroepsgroep financials. Ben je geïnteresseerd in Fintech, heb je er al iets over gelezen en wil je vooral weten wat er allemaal gaande is en hoe je mee kan in deze ontwikkelingen? Volg dan deze training.

Leerdoelen

Je leert begrijpen wat de term Fintech nu werkelijk inhoudt; Technische ontwikkelingen binnen de financiële leer je kennen aan de hand van praktische voorbeelden; Je leert voorbeelden van Fintech kennen en gevolgen hiervan voor de sector inschatten; Daarnaast leer je methodieken voor productontwikkeling in het Fintech domein kennen.

Interesse in deze online training?
Aanmelden