Examentraining NIMA Basiskennis Sales

Examentraining NIMA Basiskennis Sales

Deze examentraining bevat een grote hoeveelheid examenvragen en ook een proefexamen. Je doorloopt eerst in 5 dagen achter elkaar diverse oefenexamens. We verhogen elke dag de slagingsdrempel dus we dagen je flink uit. Daarna kan je een proefexamen maken. Wil je nog beter voorbereiden? Dan kan je ook de vragentrainer gebruiken. Stel in wanneer je jouw examen moet doen en je krijgt elke dag vragen voorgeschoteld om je voor te bereiden. Vragen die je snapt worden dan minder herhaald, moeilijke vragen komen vaker langs. De perfecte voorbereiding op het NIMA Basiskennis Sales examen.

Sales en Adviseren

week Online Academy
Online Academy

Doelgroep

Heb je de basis van NIMA Sales al gevolgd en wil je eigenlijk je NIMA Basiskennis Sales examen halen? Dan gaat deze examentraining je helpen. Hiermee zorg je dat je met zekerheid je examen in gaat en je kans van slagen sterk vergroot. Voorkennis is belangrijk voor deze training. Ben je nog niet thuis in het onderwerp, volg daar dan eerst een training voor.

Leerdoelen

Deze examentraining heeft een volledige focus op het halen van het examen. Je traint jezelf daarom met oefenexamens en een stijgende slagingsdrempel naar dat ene doel. Het halen van je examen.

Interesse in deze online training?
Aanmelden