Engels voor Beginners

Engels voor Beginners

Engels is wereldwijd de op twee na meest gesproken taal. Je kan er in vrijwel alle landen van de wereld mee terecht. Engels is een relatief toegankelijke taal om te leren en je kan er direct mee starten. Deze Online Training is een instaptraining voor als je nog (bijna) geen Engels spreekt en je in de basis verstaanbaar wilt maken. Dus ga je op vakantie, kijk je veel Engelstalige tv of vind je het gewoon leuk Engels te kunnen? Start dan direct met deze Online Training. Elke dag leer je nieuwe woorden en ga je praktisch aan het leren.

Talen

weken NTI
Online Academy

Doelgroep

Deze introductietraining is geschikt voor echte beginners van het Engels. Je leert een simpel gesprek aanknopen en over dagelijkse zaken in gesprek te gaan. Je hoeft nog geen Engels te spreken om hier mee aan de slag te kunnen. Heb je al wel wat ervaring met spreken maar wil je gewoon een wat betere basis (bijvoorbeeld grammaticaal), dan past deze Online Training ook prima!

Leerdoelen

Jezelf en anderen kunnen voorstellen; Vertellen over je hobby's en vrije tijd; Je kunt zeggen wat je gisteren hebt gedaan, wat je elke dag doet en wat je plannen zijn.

“Zeer nuttige training om jezelf verstaan te kunnen maken op vakantie.”

“Woorden die ik vergeten ben, omdat ik ze niet vaak gebruik, heb ik door deze training weer opgefrist.”

“Grammatica is duidelijk en praktisch om te leren.”

Interesse in deze online training?
Aanmelden