Effectief Vergaderen

Effectief Vergaderen

Veel bedrijven in Nederland hebben een echte vergadercultuur. Daar is niets mis mee, als die vergaderingen ook echt effectief zouden zijn. En dat is niet vaak het geval. Vaak ontbreekt het aan structuur, is er niet echt een voorzitter of neemt deze zijn/haar rol niet, en wordt er extra lang vergaderd omdat niemand tijd had voor de voorbereiding ervan. Door een aantal sterke vergadertechnieken en goede structuur kun je dit veel efficiënter inrichten. Daarmee bespaar je tijd voor iedereen die aanwezig is.

Samenwerken en Teamontwikkeling

weken Boertien Vergouwen Overduin
Online Academy

Doelgroep

Deze training is eigenlijk voor iedereen die vergadert en zich afvraagt waarom het niet nuttig of saai is. Je hoeft geen voorzitter te zijn om deze Online Training te kunnen volgen. Ook voor deelnemers aan een vergadering is hij nuttig.

Leerdoelen

Begrijpen wat het nut van vergaderen precies is In welke samenstelling en met welke rollen vergaderen effectief is Wat je kan doen om energiek en effectief te vergaderen.

“Hoewel ik een beginnende vergaderaar ben was de online training "Effectief Vergaderen" zó praktisch en verhelderend van opzet alsof jezelf in een vergadering zat. Chapeau!”

Interesse in deze online training?
Aanmelden