Compliance

Compliance

Compliant werken is essentieel voor het succes van grote organisaties. De kleinste fouten zorgen in organisaties soms voor de grootste problemen of zelfs schandalen. Is het beleid binnen jouw organisatie strak en weet je wat je mag en niet mag? En nog belangrijker wellicht, weet iedereen in de gehele organisatie hoe het zit? Breng je compliance kennis naar het juiste niveau met deze Online Training en zorg dat je het beleid binnen jouw organisatie strak hebt staan.

Juridisch

weken Markus Verbeek Praehep
Online Academy

Doelgroep

Deze Online Training is gericht op het opdoen van kennis van compliance. Ben je in je organisatie bijvoorbeeld sinds kort verantwoordelijk voor compliance? Dan kan deze module je snel het basisinzicht geven dat je nodig hebt. Ook voor directeuren en andere managementfuncties is deze training leerzaam en relevant. Let op! in veel organisaties is sprake van specifiek compliancy beleid. Het is belangrijk dat je naast deze training ook kijkt naar het bestaande beleid.

Leerdoelen

Na deze Online Training weet je wat Compliance precies inhoudt. Je leert hoe je het kan toepassen in je organisatie en met welke aspecten je rekening moet houden. Daarnaast leer je praktische modellen en wetgeving kennen omtrent compliance.

Interesse in deze online training?
Aanmelden