Big Data

Big Data

Big Data is een populaire term die staat voor het gebruiken van veel data voor analyse en optimalisatie. Door de grote hoeveelheden data die organisaties tegenwoordig opslaan over bijvoorbeeld klanten, kan veel inzicht verkregen worden. Maar wat is nu precies 'Big Data'? En wat kan je er mee als organisatie? Kom er achter hoeveel data je nu eigenlijk in huis hebt, hoe bruikbaar deze is en op welke wijze je daar analyses op kan doen door deze training te volgen. Start vandaag nog en leer alles wat je moeten weten over de wereld van data. Dit is een praktische training gericht op inzicht en leren toepassen.

IT

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

Big Data is overal. Daardoor is het onderwerp ook relevant voor een brede doelgroep. Een basiskennis van IT helpt je sneller door deze training heen maar is geen must. Big Data is ontwikkeld op introductieniveau. Ook als je manager van afdeling, directeur of bijvoorbeeld van business development bent, is deze training perfect te volgen. Zoek je een diepgaande technische instructie voor het inrichten van databases bijvoorbeeld? Dan past deze training waarschijnlijk minder bij je.

Leerdoelen

Naast dat je leert wat Big Data nu precies inhoudt, leer je ook data verzamelen, analyseren en interpreteren. Verder gaan we in op de bruikbaarheid van bepaalde data voor zakelijke toepassingen. Zo heb je een compleet beeld van het vakgebied en heb je direct ook al praktische ervaring opgedaan.

Interesse in deze online training?
Aanmelden