Basisveiligheid VCA

Basisveiligheid VCA

Basisveiligheid VCA staat voor een veilige werkwijze. In Nederland wordt het steeds belangrijker om je VCA certificaat te hebben. Veel werkgevers/opdrachtgevers werken niet meer met medewerkers die hun VCA certificering niet hebben. Zorg daarom dat je jouw certificering hebt en deze ook actueel is. Deze online training is er op gericht jou helemaal klaar te stomen voor je examen. Ben je bezorgd of je de kennis wel hebt en of het je (weer) gaat lukken het examen te halen? Dan nemen wij die zorgen weg met deze training. In deze training zitten ook een examentrainer en proefexamens om te zorgen dat je echt zorgeloos kan inschrijven voor het examen.

Techniek en Veiligheid

weken NCOI Techniek & Veiligheid
Online Academy

Doelgroep

Deze online training VCA is specifiek voor mensen die volgens de VCA richtlijnen moeten werken. De training helpt je aan de basis waarmee je direct je certificering kan gaan halen. De training is exclusief het officiële examen maar stoomt je er wel helemaal voor klaar. Het examen is los bij te boeken.

Leerdoelen

Als je deze training hebt afgerond: - Weet je welke gevaren en risico’s zich kunnen afspelen op het werk - Weet je hoe je kunt werken met persoonlijke beschermingsmiddelen om jezelf tegen deze gevaren te beschermen - Weet je hoe je veilig omgaat met machines en gereedschappen - Weet je hoe je veilig omgaat met gevaarlijke stoffen - Kan je veilig werken bij brand- en explosiegevaar

Interesse in deze online training?
Aanmelden