Balanslezen en Analyse

Balanslezen en Analyse

Heb je veel te maken met de financiële situatie van je bedrijf maar weet je eigenlijk niet goed hoe dit zit? Of kijk je vaak mee in de jaarrekening van je werkgever maar snap je eigenlijk niet echt hoe die er nu voor staat? Dan is het tijd je te verdiepen in balanslezen en analyse. Daarmee leer je echt begrijpen hoe een organisatie er financieel voor staat. We houden het simpel en praktisch gericht op de basis.

Financieel

weken Nibe SVV
Online Academy

Doelgroep

Deze Online Training is voor iedereen die de basis wil snappen van de balans van een onderneming. Ben je net gestart als ondernemer of heb je binnen je organisatie veel te maken met de balans van je afdeling bijvoorbeeld? Dan past deze training bij je. Voorkennis is niet nodig, je haalt wel meer uit de training als je werkelijk met je eigen balans aan de slag kunt.

Leerdoelen

Je leert de financiële verslaglegging van een onderneming lezen en begrijpen, de overige informatie uit een jaarrapport juist interpreteren en de waarderingsgrondslagen doorzien en toepassen op de jaarrekening. Aan bod komen ook het berekenen en begrijpen van de verschillende ratio’s en het beoordelen van de financiële situatie van een onderneming.

Interesse in deze online training?
Aanmelden