Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator is een perfecte tool voor ontwerpers. Strak ontworpen logo’s en mooie visuals die je in marketing ziet, worden vaak gemaakt met illustrator. Deze online training geeft je basisvaardigheden. Je start direct met werken in de tool en gaat met oefenbestanden en voorbeelden aan de slag om zelf alle vaardigheden onder de knie te krijgen. De training bouwt rustig op en je kan uiteraard je eigen tempo hanteren.

IT

weken Computrain
Online Academy

Doelgroep

Adobe Illustrator is een perfecte tool voor grafisch ontwerp. Wil je bijvoorbeeld een eigen logo ontwerpen of ben je ontwerper maar nog niet bekend met illustrator? Dan past deze training bij jou. Let op, je gaat direct aan het werk in het programma dus je moet wel Adobe Illustrator geïnstalleerd hebben op je computer.

Leerdoelen

In deze online training werk je naar een doel toe. Je leert alle basis functionaliteiten van Illustrator kennen terwijl je een logo aan het ontwerpen bent. Uiteraard leer je praktisch de software te gebruiken maar daarnaast leer je ook werken met lagen, vormen, teksten en bijvoorbeeld stalen en verlopen.

Interesse in deze online training?
Aanmelden