Zo vind je 10 minuten: tips om te leren

Waarom 10 minuten leren per dag werkt

Blijven bijleren is tegenwoordig noodzakelijk. Maar iedere week 3 uur in je agenda reserveren lukt niet zomaar. We hebben het immers al druk genoeg – onder werktijd én buiten werktijd. Maar 10 minuten tijd vinden om te leren lukt altijd wel.

En dat komt goed uit, want uit onderzoek blijkt dat regelmatig 10 minuten leren ook nog eens ontzettend effectief is. Een leertijd van 10 minuten zorgt ervoor dat je genoeg concentratie behoudt om efficiënt bezig te zijn. Bovendien onthoud je het geleerde veel beter als je dagelijks even oefent in plaats van af en toe. Meer weten over hoe dit werkt? Je leest het op de pagina ‘Leren in 10 minuten per dag’.

Wanneer heb jij 10 minuten over? Tips om te leren

Hieronder zie je tips om 10 minuten te leren. Gebruik Online Academy bijvoorbeeld:

  • Op je telefoon als je in de trein of bus naar je werk zit
  • Even op je pc tussen twee lastige taken op je werk door om weer te resetten
  • Als je toch aan het wachten bent op een collega
  • Als je nog even wacht in de auto wanneer je te vroeg bij een klant gearriveerd bent
  • Aan het einde van een lange werkdag, om nog even met je eigen ontwikkeling bezig te zijn
  • Thuis met je tablet op de bank, relaxed in je eigen omgeving

Er zijn iedere dag weer veel momenten waarop jij en je medewerkers Online Academy kunnen gebruiken! Bang dat het er in de hectiek van de dag toch niet van komt? Dan kun je dagelijks e-mailreminders krijgen om je eraan te herinneren dat er weer een nieuwe training klaarstaat.

Online Academy in jouw organisatie

Met Online Academy kunnen jij en je medewerkers altijd en overal leren. Van op de pc op kantoor of de smartphone in de trein tot op de tablet op de bank. Zo zitten jullie niet vast aan een bepaalde tijd en kunnen jullie gemakkelijk iedere dag even 10 minuten pakken wanneer het uitkomt.

Wil jij gebruik gaan maken van Online Academy in je organisatie? Maak online een vrijblijvende afspraak met een accountmanager om jullie mogelijkheden te bespreken. Of vraag het trainingsoverzicht aan of neem direct contact met ons op: we vertellen je graag meer!

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl