Zo ga je er dit najaar weer vol tegenaan

We zijn weer terug van vakantie, de kinderen gaan weer naar school en de warme truien komen weer uit de kast. De zomer is nu écht voorbij. Waarschijnlijk heb je in de zomer al gereflecteerd op hoe het de afgelopen tijd is gegaan op je werk en wat je anders wilt doen. Om je op weg te helpen, vind je hier aan aantal Online Academy-trainingen waarmee je een frisse start maakt (óók als je inmiddels alweer een maand terug bent van vakantie!)

Manage je stresslevels

Een beetje stress kan je helpen bij een project, maar langdurige stress is slecht voor je gezondheid. Bovendien werkt het wel zo lekker als je je niet continu opgejaagd voelt. Met de training Stressmanagement ontdek je hoe je stress kunt voorkomen of verminderen, ook als je op hoog niveau werkt. Ook leer je de relatie tussen stress en efficiënt en effectief werken kennen.

Start met het managen van je stresslevels

Kies wat echt belangrijk is

Dagelijks komen er op je werk zoveel vragen, verzoeken en mailtjes op je af. Je moet regelmatig bepalen wat nu echt belangrijk is, wat er later gedaan kan worden en wat net zo goed op de plank kan blijven liggen. Wil jij beter worden in het maken van deze keuzes zodat je efficiënter en zelfverzekerder werkt? Volg dan de training Prioriteiten en Doelen Stellen. Hiermee krijg je meer grip op je werkzaamheden en bereik je sneller je doelen.

Leer doelmatiger werken

Word fit met hardlopen

Hardlopen is eigenlijk de ideale manier om fit te worden: je kunt het doen wanneer het jou uitkomt, je hebt niets nodig behalve een paar hardloopschoenen én het zorgt ervoor dat je lekker buiten bent (extra belangrijk in het najaar, als we veel binnen zitten). Maar hoe zorg je ervoor dat je het volhoudt? En hoe voorkom je blessures? In de training Starten met Hardlopen helpt oud-Olympisch sporter Virgil Spier je een hardlooproutine op te bouwen die je met plezier doet.

Word fit met hardlopen

Bespaar tijd door slim mailboxmanagement

Ben jij ook veel tijd kwijt aan e-mails lezen, categoriseren en beantwoorden? In de training Efficiënt Mailbox Management leer je hoe je je mailbox effectief organiseert. Je leert hoe je prioritering kunt aangeven in je inkomende e-mails. Daarbij krijg je handvatten aangereikt om e-mails te categoriseren en archiveren. Zo houd je meer tijd over voor de taken waar je écht impact mee maakt voor je organisatie.

Begin met tijd besparen op je mailbox

Leer leven in het hier en nu

Mindfulness zorgt niet alleen voor meer rust in je hoofd: het verlaagt ook je stressniveau en zorgt voor een betere werkfocus. Iets wat we goed kunnen gebruiken als er de hele dag allerlei prikkels binnenkomen. In de training Mindfulness oefen je iedere dag met mindful leven.

Begin met leven in het hier en nu

Projectmatig werken

Tegenwoordig werken we veel met projecten. Maar weet jij hoe je die zo goed mogelijk plant? Welke stappen neem je en hoe sluit je een project af? Je leert het allemaal in de training Projectmatig Werken. Hiermee zet jij dit najaar projecten op die leiden tot betere resultaten.

Ga aan de slag met projectmatig werken

Gezond thuiswerken

Grote kans dat je het afgelopen half jaar al veel ervaring hebt opgedaan met thuiswerken. Toch zien we dat veel thuiswerkers die al lang thuis zitten nog geen gezonde thuiswerkroutine hebben: hun werkplek is niet ergonomisch en de werk-privébalans loopt totaal scheef. Zonde, want met wat kleine aanpassingen wordt het thuiswerken veel fijner. En dat is hard nodig, zeker nu de donkere dagen er weer aankomen. Volg daarom de training Gezond Thuiswerken. Werk jij al wel op kantoor? Dan is de training Vitaal Werken misschien meer geschikt voor jou.

Start met fit en gezond thuiswerken

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl