Weten welke training je moet volgen? Gebruik de adviesfunctie!

Wist je dat we bij Online Academy inmiddels meer dan 300 trainingen hebben? Met zoveel trainingen begrijpen we dat het soms moeilijk kiezen is welke training je als eerste wilt doen. Onze nieuwe adviesfunctie helpt je om de training te kiezen die het best past bij wat jij nú wilt leren.

Mijn advies

In onze adviesfunctie beantwoord je enkele simpele meerkeuzevragen. Wil je Nederlandse of Engelse trainingen volgen? Wil je leren voor je werk of voor je persoonlijke ontwikkeling? Wil je specifieke vakinhoud leren of algemene vaardigheden? En wat voor soort vaardigheden spreken je dan aan – vaardigheden voor productiviteit, communicatie, persoonlijke uitstraling, (mentaal) fit worden of om een nieuwe carrièrestap te maken?

Onze slimme adviesfunctie stelt precies de vragen die nodig zijn om het aanbod verder te verfijnen op jouw leerbehoeftes. Aan de hand van je antwoorden krijg je het voor jou relevante aanbod te zien. Dit maakt het kiezen veel makkelijker en overzichtelijker!

Wil je meerdere trainingen uit het geselecteerde aanbod doen? Geen probleem: bij Online Academy kun je onbeperkt trainingen volgen. Begin er nu met eentje en doe de rest later! Tip: als je wilt onthouden welke trainingen je later wilt doen, klik dan op het sterretje. De trainingen met ster verschijnen bij ‘favorieten’ in je dashboard. Zo kun je hem makkelijker terugvinden.

Waar vind ik de adviesfunctie?

Je ziet ‘Mijn advies’ als je inlogt, in het menu naast ‘Zoek in aanbod’, ‘Mijn dashboard’ en ‘Instellingen’.

Ontdek Online Academy

Ga jij over het opleidingsbeleid van jouw organisatie, en maken jullie nog geen gebruik van Online Academy? Wij leggen je graag uit wat onze online trainingen voor jouw organisatie kunnen betekenen. Bel ons op 035 – 7 506 178, neem online contact op of plan direct online een afspraak in met een van onze accountmanagers. We bekijken graag samen met jou wat Online Academy voor jouw organisatie kan betekenen.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl