Brainbased leren in blokken: wat onze nieuwe huisstijl zegt over jouw trainingen

Het is je misschien al opgevallen: Online Academy heeft een nieuwe huisstijl. Niet alleen omdat we het tijd vonden voor een frisser, toegankelijk beeld, maar ook om visueel duidelijk te maken waar onze producten en effectieve methode voor staan. Ontdek wat hierachter zit.

Blokken van 10 minuten

Ons nieuwe logo is opgebouwd uit diverse blokken en verschillende kleuren. Deze staan voor de dagelijkse blokken van 10 minuten waaruit onze trainingen zijn opgebouwd. Samen vormen de trainingsdagen een volledige training die je in een tot enkele weken afrondt, net zoals de losse blokken samen het logo vormen.

De verschillende kleuren staan ook voor de verscheidenheid van het aanbod. Je kunt bij Online Academy kiezen uit trainingen uit ieder vakgebied: van projectmanagement tot IT, van persoonlijke effectiviteit tot marketing. Zo is er altijd wel een training die past bij wat jij in je werk nodig hebt.

Brainbased leren

Het hoofd speelt ook een belangrijke rol in onze visuele uitingen, om de nadruk te leggen op brainbased leren. Wij leren op een manier die past bij wat je brein nodig heeft. Namelijk interactief, didactisch onderbouwd en in korte periodes in plaats van lang achter elkaar. Zo veranker je de verschillende trainingen van Online Academy blijvend in je geheugen en kun je je nieuwe kennis toepassen in de praktijk – blokje voor blokje.

Contact met Online Academy

Wil je meer weten over onze unieke methode, of wil je weten wat wij precies voor jouw organisatie kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail via info@onlineacademy.nl of bel ons op 035 – 7 506 178. Of plan meteen een (online) afspraak met ons in. Wij vertellen je graag meer.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl