Waarom online leren werkt

Online heeft onze wereld enorm verrijkt. Ook op het gebied van leren. Want online leren is zeer effectief. Nog niet overtuigd van de werking van deze manier van leren? In dit blog lees je wat de voordelen zijn van online leren.

Interactief leren

Natuurlijk, leren uit een boek heeft zeker voordelen. Lezen van papier is prettig voor je ogen en je kunt alle informatie heel makkelijk terugvinden. Maar een boek heeft een groot nadeel: het is statisch. Je kunt het alleen maar lezen.

En dat is niet zo handig, want je brein wordt juist gestimuleerd als je de informatie op verschillende manieren tot je neemt. Bijvoorbeeld door eerst kort wat te lezen, enkele vragen te beantwoorden en een filmpje te bekijken. Dat maakt leren afwisselender en dus leuker. En als je ergens plezier in hebt, gaat het je makkelijker af. Zo onthoud je de kennis beter.

Digitaal leren met Online Academy

Met Online Academy maken we je het leren zo makkelijk mogelijk voor je medewerkers. In onze online trainingen werken ze op een interactieve manier aan je kennis en vaardigheden. Hierdoor kunnen hun hersenen de informatie beter opnemen. En omdat je op verschillende manieren digitaal kunt zijn, kunnen ze de trainingen doen op hun pc, tablet en smartphone.

Maar hoe weet ik zeker of Online Academy werkt?

De werking van Online Academy kun je het best zien door het zelf in je bedrijf te ervaren. Maar mocht je nog twijfelen: Online Academy is gebaseerd op de laatste neurowetenschappelijke inzichten en technische innovaties. Het is actueel en blijft groeien, zodat je medewerkers nooit uitgeleerd zijn. En natuurlijk is Online Academy ontwikkeld door NCOI Groep, dé expert op het gebied van het opleiden van werkenden.

 

Benieuwd wat voor trainingen je medewerkers allemaal kunnen volgen? Bekijk dan snel ons ruime aanbod en ontdek wat je medewerkers hier allemaal kunnen leren. Interesse in onbeperkt online leren voor jouw bedrijf? Laat ons jou dan bellen.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl