Waarom een leven lang leren zo belangrijk is

De professional van nu moet continu blijven bijleren. En dat doen we best, want kennis is overal voorhanden. Maar er is een groot verschil tussen kennis hebben en die ook toepassen. Medewerkers moeten niet alleen leren, maar die kennis ook echt in hun dagelijkse werkzaamheden integreren. Anders is een opleiding weggegooid geld. Welke rol kan Online Academy hierin spelen?

Het belang van bijleren

Nederland is een kenniseconomie. Dat betekent dat een belangrijk deel van onze economische groei komt uit kennis en innovatie – zowel op technisch als op bedrijfskundig gebied. Daarom is het essentieel dat we continu blijven leren om onze kennis op peil te houden en zelfs te vergroten. Maar dat gaat niet lukken als je medewerkers na hun afstuderen nooit meer iets bijleren.

Snellere veranderingen

De laatste jaren is blijven bijleren belangrijker dan ooit. De economie groeit en de technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Hierdoor verandert de manier waarop wij werken. Veel van onze taken worden geautomatiseerd. Hierdoor krijgt je personeel weer andere functies waarvoor andere vaardigheden belangrijk zijn.

Online Academy: laagdrempelig blijven bijleren

Om het leren makkelijk en toegankelijk te maken, zijn wij Online Academy gestart. Bij Online Academy kunnen je medewerkers heel gemakkelijk trainingen volgen. Deze trainingen kunnen ze gewoon online doen: achter hun pc, of op de tablet of smartphone. Want dat je medewerkers blijven leren, betekent niet per se dat ze weer de schoolbanken in moeten. Het leren moet passen in hun (drukke) leven.

Bovendien duren de trainingen maar een minuut of 10 per dag. Dit zorgt er al helemaal voor dat ze het leren makkelijk in hun leven kunnen inpassen. Zo blijven je medewerkers bij in deze snel veranderende wereld. Benieuwd wat voor trainingen je medewerkers allemaal kunnen volgen? Bekijk dan snel ons ruime aanbod en ontdek wat je medewerkers hier allemaal kunnen leren. Interesse in onbeperkt online leren voor jouw bedrijf? Laat ons jou dan bellen.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl