Trainingen voor Franstalige medewerkers bij Online Academy

Misschien was het je al opgevallen: vanaf nu kunnen ook je Franssprekende medewerkers trainingen volgen bij Online Academy! Ideaal als je bij een meertalige organisatie werkt, of als er expats binnen je organisatie zijn. Op dit moment hebben we ongeveer dertig Franstalige trainingen in het aanbod, maar dit wordt in rap tempo uitgebreid.

Kwalitatief goede online trainingen in het Frans

Vanaf nu kunnen ook je Franssprekende medewerkers onbeperkt online trainingen volgen. Van managementtrainingen tot (online) marketingtrainingen tot IT tot een cursus Spaans: ze leren wat ze maar willen, wanneer ze maar willen – en dat al in tien minuten per dag.

Onze Franstalige training worden net als onze Nederlandstalige gemaakt door de beste opleiders en trainers van Nederland. Dit betekent dat ook je Franstalige medewerkers profiteren van efficiënt leren volgens een bewezen methode.

Online Academy voor jouw organisatie?

Met dertig Franstalige, bijna honderd Engelstalige en meer dan driehonderd Nederlandstalige trainingen is er altijd wel een Online Academy-training voor wat jouw medewerkers willen leren. En ons aanbod blijft groeien.

Benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van Online Academy? Stuur ons een e-mail via info@onlineacademy.nl of bel ons op 035 – 7 506 178. Of plan meteen een (online) afspraak met ons in. Wij vertellen je graag meer.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl