Tijdelijk: gratis trainingen

Nu er noodzaak is om online samen te werken, ontdek je in je organisatie misschien dat niet iedereen weet hoe dit werkt. Wij helpen organisaties graag om thuiswerken voor iedere medewerker mogelijk te maken. Daarom stellen we onze trainingen Microsoft Teams, Office 365, Succesvol Leidinggeven op afstand, Gezond Thuiswerken, Outputgericht Sturen en Het Nieuwe Werken tijdelijk gratis beschikbaar!

Waarom werken met Microsoft Teams?microsoft-teams

Microsoft Teams is hét alternatief voor al die e-mails die je van collega’s ontvangt. Het is vergelijkbaar met Slack en helpt je om effectiever & vooral sneller samen te werken. Zo chat je één op één met iedereen in je netwerk en deel je groter nieuws via diverse kanalen met alle geïnteresseerden. In deze online training leer je alle basisbeginselen. Op praktische wijze doorloop je alle functionaliteiten en ga je direct ook met je collega’s in gesprek via Teams. Je leert daarnaast ook over documentbeheer en bijvoorbeeld de relatie met SharePoint en OneDrive.

En Microsoft Office 365 dan?

Office 365 is een perfect pakket om online mee te werken. Als je veel samenwerkt met anderen en dit interactief online wilt doen dan kom je vaak bij Office 365 terecht. In deze Online Training leer je werken met het pakket. Zo leer je gestructureerd werken met alle applicaties. Daarnaast leer je hoe ze samenhangen en kan je dus direct aan de slag. Hiermee snap je de basis en kan je productiviteit en effectiviteit van samenwerken omhoog!

Leidinggeven op afstand

Als leidinggevende merk je het ook: de omslag van fysieke aanwezigheid naar begeleiden op afstand. Dit vraagt om een nieuwe aanpak. ‘Management by walking around’ gaat gewoon niet meer. Je maakt nu een omslag naar sturen op resultaat, goede afspraken maken en onderling vertrouwen opbouwen. Maar hoe pak je dit goed aan? Nemen medewerkers hun eigen verantwoordelijkheden? En hoe behoud je het teamgevoel? Dit leer je in deze online training.

Hoe werk je op een gezonde manier thuis?

Thuiswerken is op dit moment de norm. Dit brengt natuurlijk ook veel uitdagingen met zicht mee. Heb je een goede werkplek ingericht? Heb je afspraken met collega’s gemaakt? De grootste valkuil van thuiswerken blijkt dat werknemers juist teveel gaan werken. Een goede planning maken en je werk-privé balans bewaken is essentieel. In deze training leer je hoe je gezond thuis kan werken.

Outputgericht Sturen

Medewerkers sturen op basis van resultaten, daar gaat het om bij outputgericht sturen. Dit kan los gezien worden van werktijden en werklocatie. Zeker in deze tijd is dat veel relevanter. In deze online training leer je hoe je de overgang maakt naar outputgericht sturen: je leer hoe het werkt, binnen welke kaders je moet werken en wat dit van jou en je medewerkers vraagt.

Het Nieuwe Werken

Outputgericht sturen valt samen met de transitie naar Het Nieuwe Werken. Iets wat we nu met z’n alle volop aan het doen zijn. Hoe richt je dit goed in voor jou en je medewerkers? In deze training leer je alle basisprincipes.

Iets voor jouw organisatie?

Heb je deze training nodig voor je medewerkers? Neem contact met ons op via zakelijk@onlineacademy.nl en we kijken graag wat we voor jouw organisatie op de zeer korte termijn kunnen betekenen!

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl