Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF leert met Online Academy

NCOI Online Academy verwelkomt een nieuwe partner: UAF, de stichting voor studie en werk voor hoger opgeleide vluchtelingen. Met dit speciale partnership leveren we een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van de medewerkers van dit goede doel.

Wat doet UAF?

Hoogopgeleide vluchtelingen kunnen vaak niet zomaar aan het werk in Nederland, omdat hun diploma hier niet geldig is. Daarom begeleidt Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF vluchtelingen met (opnieuw) studeren en het vinden van een baan op hun niveau. Het UAF is opgericht in 1948 en daarmee de oudste vluchtelingenorganisatie in Nederland.

Leren staat centraal

Het UAF ziet in hoe belangrijk het is in onze samenleving om te leren en jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk voor de vluchtelingen die zij ondersteunen, maar ook voor hun eigen medewerkers. Met Online Academy blijven zij actief bezig om nieuwe dingen te leren en zichzelf te verbeteren. Zo kunnen zij zich optimaal inzetten voor hun organisatie. We zijn dan ook zeer trots dat UAF ons als preferred partner ziet op het gebied van online leren.

Speciale partnerships voor goede doelen

Als onderdeel van NCOI Groep is Online Academy sterk betrokken bij de ontwikkelingen in de Nederlandse maatschappij. Organisaties die een positieve impact maken, ondersteunen wij graag in hun professionele ontwikkeling. Daarom bieden we speciale partnerships voor goede doelen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Ramiz Djalali, onze vertegenwoordiger voor goede doelen:

Ramiz Djalali
+31 6 29 515 471
Rdjalali@onlineacademy.nl

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl