Snel beginnen met leren vanuit huis

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat veel dingen stil staan. Maar de ontwikkeling van je medewerkers hoeft niet te stoppen. Met Online Academy blijven je medewerkers leren – en dat kan gewoon vanuit huis.

Wat is Online Academy?

Online Academy is een online trainingsplatform voor je hele organisatie. Je medewerkers kunnen hier onbeperkt trainingen volgen in allerlei vakgebieden: van computervaardigheden tot persoonlijke ontwikkeling tot vitaliteitstrainingen.

Waarom juist nú Online Academy gebruiken?

Sinds de coronacrisis ons dagelijks leven in de greep houdt, zijn er veel mensen die niet meer of verminderd aan de slag kunnen. Misschien geldt dit ook voor jouw medewerkers. In zulke onzekere tijden is het fijn om je ergens op te kunnen richten. Met onze online trainingen kunnen je medewerkers zich richten op hun eigen ontwikkeling, waardoor ze in de toekomst ook weer effectiever worden in hun dagelijks werk.

Ook als je medewerkers nog wel gewoon kunnen werken, is dit een goed moment om Online Academy te gebruiken. Omdat je medewerkers veel tijd thuis doorbrengen, is dit hét moment om aan de slag te gaan met leren en ontwikkelen. De trainingen van Online Academy zijn verdeeld in trainingsmomenten van ongeveer 10 minuten per dag, dus ze zijn goed te doen naast het werk.

Snel Online Academy gaan gebruiken

Online Academy werkt heel snel. We kunnen dus ook eenvoudig grote groepen mensen toegang geven. Al binnen één dag kunnen we al jouw medewerkers laten beginnen met leren. Wil je meer weten over Online Academy gebruiken binnen je organisatie? Mail ons dan op zakelijk@onlineacademy.nl. We kijken graag met je naar wat we voor je kunnen betekenen.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl