Q&A waarom jij je zeker snel wilt inschrijven voor Gratis jaarabonnement Online Academy

Q: Wat houdt het jaarabonnement precies in?

A: Dankzij de subsidieregeling NL leert door kun je een jaar lang gratis en onbeperkt online trainingen bij ons volgen. Met dit jaarabonnement op je eigen Netflix-of-learning kun je alles leren wat je maar wilt. Dat is belangrijk om inzetbaar te blijven, nu en in de toekomst.

Q: Waarom wil je gebruikmaken van het abonnement?

A: Dankzij de subsidieregeling NL leert door kun je een jaar lang geheel kosteloos elke online training volgen die je maar wilt. Zo heb je je eigen ontwikkeling in de hand.

Q: Wat maakt Online Academy uniek?

A: De trainingen van Online Academy zijn ontwikkeld met grote, erkende opleiders. De trainingen volg je in blokken van meestal 10 minuten per dag. Efficiƫnt dus. En daardoor neem je de stof beter tot je en ervaar je direct leerrendement wat zorgt voor het gewenste resultaat.

Q: Is er een onbeperkt aantal abonnementen?

A: Nee, op basis van de verstrekte overheidssubsidie kunnen we maar een beperkt aantal gratis jaarabonnementen aanbieden. Het is dus belangrijk dat je je snel aanmeldt, zodat je zeker weet dat je een jaar lang kosteloos toegang hebt tot de online trainingen van jouw keuze.

Q: Zijn er bepaalde voorwaarden?

A: Behalve dat je voor 1 juli minimaal een training afgerond moet hebben zijn er verder geen voorwaarden.

Q: Moet je de kosten voor het gratis jaarabonnement voorschieten?

A: Nee, dat is niet nodig. Wij handelen de administratie en de kosten verder af. Jij hebt daar verder dus geen omkijken naar.

Q: Hoe kun je je aanmelden?

A: Je kunt je via onze informatiepagina eenvoudig aanmelden voor het jaarabonnement.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl