Spannend! Onze samenwerking met Rico Verhoeven

Rico Verhoeven gaat met Heel Nederland Werkt de strijd aan tegen de werkloosheid als gevolg van de coronacrisis. En wij van Online Academy helpen hem daar graag bij. Onze gezamenlijke missie: zoveel mogelijk mensen helpen aan een droombaan. Wat betekent onze samenwerking? Op het gratis carrièreplatform kun je kiezen uit een ruime mix van leermogelijkheden die je op weg helpen naar een nieuwe baan. Dat kan doordat men 4 maanden exclusief toegang krijgt tot het geselecteerde aanbod van Online Academy voor Heel Nederland werkt.

Heel Nederland Werkt

Hoe hard de coronacrisis de banenmarkt raakt, merkte Rico Verhoeven vooral via social media. Op Instagram alleen al heeft de kickbokser 1,7 miljoen volgers. Regelmatig ontvangt hij berichten van mensen die van de een op andere dag zonder baan zijn komen te zitten, bijvoorbeeld omdat ze in de horeca werkten. Mensen die wel willen, maar niet kunnen.

Schrijnend vond Rico die verhalen, maar hij kon die mensen ook niet een-twee-drie helpen. Wel raakte hij geïnspireerd. Samen met andere bekende Nederlanders heeft Rico vervolgens besloten Heel Nederland Werkt op te richten, een gratis carrièreplatform waarop alle werkzoekenden terechtkunnen. Rico roept alle bedrijven van Nederland op hier hun vacatures te plaatsen.

Onze samenwerking

Vervolgens hebben wij van Online Academy onze krachten gebundeld met die van Heel Nederland werkt. Dat biedt een mooi voordeel. Uit het grote aanbod van Online Academy krijg je 4 maanden exclusief gratis toegang tot het geselecteerde aanbod voor Heel Nederland werkt.

Het aanbod bevat een selectie uit de honderden online trainingen, webinars en podcasts. Hiertussen zitten 60 Nederlandse en 40 Engelse online trainingen. Het is een zeer uiteenlopende mix van leermogelijkheden die je helpen die nieuwe baan binnen te halen. Sommige gericht op solliciteren (zoals Pitchen voor een nieuwe baan), andere zijn juist bedoeld om je te oriënteren op een nieuw vakgebied (zoals Introductie in programmeren).

Benieuwd naar meer?

Ben je nieuwsgierig naar het initiatief van Rico Verhoeven? Lees er meer over op heelnederlandwerkt.nl. Benieuwd wat wij verder kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via info@onlineacademy.nl of  035 – 7 506 178. Of plan meteen een (online) afspraak met ons in. Wij vertellen je graag meer.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl