Ontdek hoe jij jouw organisatie een leven lang laat leren in onze podcastreeks

Hoe motiveer je werknemers om zichzelf te blijven ontwikkelen? En hoe zorgen we dat ‘een leven lang leren’ écht de standaard wordt in Nederland? Je ontdekt het in onze podcastserie in samenwerking met People Power Radio!

Wat je leert in deze podcastreeks

Samen met Glenn van den Burg van People Power Radio maken we een reeks programma’s over een leven lang leren. Met experts en professionals uit verschillende sectoren, praktijkvoorbeelden en de laatste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en de technologie. Hieronder zie je welke afleveringen al geweest zijn:

Hoe ziet een digitale leadership journey er bij ING uit?

In de podcast ‘Hoe ziet een digitale leadership journey er bij ING uit?’ bespraken Tom en Glenn online leren tijdens de corona-pandemie. Lukt dat nog wel, als je ook al de hele dag online hebt moeten werken? Wat zijn de voorwaarden om dit te laten slagen? Ook delen we andere inzichten op het gebied van leren.

Leren is een dans tussen motivatie en weerstand – Prof. Rick van Baaren

In de aflevering ‘Leren is een dans tussen motivatie en weerstand’ hadden Tom en Glenn een goed gesprek met professor Rick van Baaren. Hierin ontdekten we waarom de noodzaak voor een leven lang leren eigenlijk heel slecht past bij de echte natuurlijke neiging van de mens. Gelukkig ontdekten we ook waarom het daar juist wel goed bij past…

Nieuwe podcasts

We maken elke maand een nieuwe aflevering met een expert of ervaringsdeskundige uit de opleidingswereld. De komende maanden zullen er weer nieuwe podcasts verschijnen op onze podcastpagina. Ideaal om op een laagdrempelige manier bij te blijven! Je kunt je ook abonneren op de podcast via Spotify of iTunes.

Contact opnemen

Wil je een vraag stellen over iets wat je in de podcast gehoord hebt, of wil je je mening delen? Dat kan! Stuur ons een bericht op info@onlineacademy.nl. We gaan graag met je in gesprek!

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl