Nieuwe features bij Online Academy

Leren zo leuk en laagdrempelig mogelijk maken: daar streven we naar bij Online Academy. Daarom hebben we een aantal nieuwe features ontwikkeld die je leerervaring verbeteren. Zo kun je ervoor kiezen dat de relevante opties standaard in de mailbox van je medewerkers belanden, dat interne en Online Academy-trainingen op één plek komen en of je medewerkers specifieke begeleiding krijgen.

Aandacht voor relevante trainingen met recommendations

Ervoor zorgen dat jouw medewerkers specifieke trainingen op hun radar hebben? Met de recommendations van Online Academy missen ze de verplichte en waardevolle trainingen nooit meer. Welke trainingen dat voor jouw organisatie zijn, kun je zelf instellen. Van vakspecifieke cursussen tot het vitaliteitsaanbod in de week van de gezondheid: jij bepaalt welke trainingen aanbevolen worden en wanneer. Met de recommendations zorg je ervoor dat jouw medewerkers altijd op de hoogte zijn van de relevante trainingen.

Zijn er voor jouw organisatie nog geen recommendations ingesteld? Als je contact opneemt met je accountmanager, wordt je aanvraag meteen doorgevoerd. Zo lopen je medewerkers geen waardevolle training meer mis en blijven ze groeien. De komende tijd zullen we de recommendations steeds verder uitbreiden en meer mogelijkheden introduceren, dus hou deze functie vooral in de gaten!

Eigen aanbod toevoegen in Online Academy

Beschikt jouw organisatie over interne trainingen? Dan kun je die aan het overzicht van Online Academy toevoegen. Zo vinden de medewerkers alle e-learnings op één plek en hebben ze een overzichtelijke leeromgeving. Wel zo handig.

Favorieten

Ook kun je vanaf nu een favorietenlijst maken. Ons trainingsaanbod is erg groot: je kunt tijdens het scrollen door het aanbod meerdere interessante trainingen tegenkomen. Daarom kunnen jij en je medewerkers voortaan met het ster-icoontje rechtsboven op de tegel de training aan je favorieten toevoegen. Hij verschijnt dan in je dashboard en blijft daar zichtbaar.

Zo kan iedereen zijn of haar eigen ‘verlanglijst’ maken en weet je precies welke trainingen je kunt volgen zodra je klaar bent met een training

Onbeperkt leren met de premium abonnementen

Online Academy biedt sinds kort ook aanvullende abonnementen aan. Zo kun je jouw basisaanbod verrijken met specifieke thema’s en extra begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een coachingsabonnement, waarmee medewerkers exclusief toegang krijgen tot live coaching als verdieping op de e-learnings.

Heb je medewerkers met een Wft PE-verplichting? Dan kunnen ze op elk moment de benodigde modules doorlopen. In samenwerking met NIBE-SVV bieden wij namelijk een Wft-abonnement, waardoor je geen losse facturen meer ontvangt en medewerkers altijd de Wft PE- en Triple A-trainingen kunnen volgen. Zo voldoe je zorgeloos aan je Wft PE-verplichting.

Groot voordeel: met het premium abonnement bespaar je niet alleen kosten, maar ook tijd. Naast het coachings- en Wft-abonnement, zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Wil je meer weten over de nieuwe features of wil je direct een aanvullend abonnement afsluiten? Als je jouw accountmanager belt, is de upgrade binnen 1 dag doorgevoerd!

Online Academy gebruiken in jouw organisatie

Wil jij leren in je organisatie tot een succes maken? Neem dan contact op met Online Academy, hét online leerplatform voor organisaties. Wij gaan graag met je in gesprek over de toekomst van leren of over hoe Online Academy jouw organisatie verder helpt. Bel ons op 035 – 7 506 178, neem online contact met ons op, of vraag een trainingsoverzicht aan!

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl