Nieuw: volg de training Growth Hacking

Iedere organisatie wil meer: meer leads, meer klanten, meer omzet. En het liefst zo snel mogelijk. Maar wist je dat er ook een speciale methode is om je groei te versnellen? Dit noemen we ‘growth hacking’. En nee, daar hoef je niet per se technisch voor onderlegd te zijn. In onze nieuwe training Growth Hacking leer je wat je moet doen!

Wat is growth hacking precies?

Growth hacking is een term die is bedacht in Sillicon Valley. Inmiddels maken bedrijven van over de gehele wereld gebruik van growth hacking-technieken. Deze technieken hebben niets te maken met het hacken van websites: met growth hacking bedoelen we je dat je je groei versnelt.

Hoe je dat doet? Door op een procesmatige manier experimenten uit te voeren. Wat werkt goed? Wat werkt minder? Hierbij mag – móet – je buiten de gebaande paden denken: als growth hacker ga je op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om je business te laten groeien.

Waarom werkt growth hacking?

Growth hacking wordt vooral ingezet door start-ups. Logisch: als je bedrijf nog niet vastzit aan uitgebreide regels, strategieën en protocollen, is het makkelijker om volop te experimenteren. Bovendien heb je voor growth hacking relatief weinig budget nodig. Je streeft je concurrenten voorbij door slimmer te werken. Maar ook grotere organisaties profiteren van nieuwe, efficiënte inzichten door growth hacking.

Hack je groei bij Online Academy

Klinkt dit als muziek in je oren, maar weet je nog niet helemaal waar je moet beginnen? Volg dan de training Growth Hacking bij Online Academy. Hierin volg je 4 weken lang iedere dag een trainingsonderdeel van ongeveer 10 minuten. Op een leuke en efficiënte manier start je je eigen growth hacking-experiment – een nieuw idee dat je op kleine schaal gaat testen in de praktijk, zodat je ontdekt of het werkt voor jouw organisatie. Je profiteert dus direct van je training!

Wat vind je van deze training?

Hebben jij en/of medewerkers in je organisatie deze training uitgeprobeerd? Laat ons dan weten wat jullie hiervan vinden! Wij zijn heel benieuwd naar hoe je hem vindt, en gaan graag met je in gesprek over growth hacking. Bel ons op 035 – 7 506 178 of laat een bericht achter op onze website.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl