Nieuw in ons aanbod: jouw organisatie duurzaam maken

Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht, ook binnen organisaties. Wil jij jouw organisatie verduurzamen, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Dan is de training ‘Jouw organisatie duurzaam maken’ een goede eerste stap. Na deze training weet je namelijk als geen ander hoe je een duurzame werkomgeving creëert.

In de training ‘Jouw organisatie duurzaam maken’ leer je binnen drie weken stap voor stap hoe je de footprint van jouw organisatie verkleint. Je analyseert eerst hoe duurzaam jouw organisatie op dit moment is. Komen medewerkers met de trein of een elektrische auto naar kantoor? En hoeveel plastic wordt er gebruikt?

Zodra je inzicht hebt in de huidige voetafdruk, krijg je alle tips en tools waarmee jij jouw organisatie doelgericht kunt verduurzamen. Zo kun jij de CO2-uitstoot, verspilling van lunchgerechten of plasticgebruik aanpakken. Wellicht kies je voor een meatless monday, of koop je geen plastic borden en bestek meer in.

De training ‘Jouw organisatie duurzaam maken’ is waardevol voor medewerkers die beslissingen kunnen nemen over het beleid binnen een organisatie. Ga jij niet over het beleid van de organisatie, maar wil je te weten komen hoe jij duurzamer kunt leven? Dan kun je deze training natuurlijk ook volgen om inspiratie op te doen. Of wacht nog heel even op de training die we binnenkort lanceren: over een tijdje kun je je aanmelden voor een training over duurzaam werken voor elke medewerker!

Meteen met onze nieuwe training beginnen? Bekijk de training Jouw organisatie duurzaam maken.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl