Klaar met series bingen? Ga leren!

Nu al onze afspraken zijn afgezegd vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, is het verleidelijk om de overgebleven tijd te gebruiken om te gaan binge watchen. En hoewel er niets mis is met een aflevering (of twee) van je favoriete serie, kun je deze tijd beter besteden. Wij geven drie redenen waarom het slim is om nu te gaan leren.

1. Op lange termijn haal je er meer plezier uit

Natuurlijk is het lekker om je verstand op 0 te zetten met een film of serie, maar als je alleen maar dat soort dingen doet, wordt je daar op lange termijn niet vrolijker van. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen er blij van worden als ze zichzelf ontwikkelen.

2. Je blijft gericht op de toekomst

We zitten in een onzekere periode. Het is nog onduidelijk wanneer we ons oude leven kunnen hervatten. Geen wonder dat de hele situatie voor sommigen nogal uitzichtloos voelt. Juist om deze gevoelens te bestrijden, is het goed om je expliciet op je toekomst te focussen. Als je nu gaat leren, profiteer je daar later weer van.

3. Nú is het moment om iets nieuws op te pakken

We hebben allemaal onze dagelijkse routines van werken, sporten en afspreken met vrienden en familie. Als je leven al heel vol is, kan het lastig zijn om naast je bestaande routines iets nieuws op te pakken. Nu onze dagbesteding er zo anders uitziet, is dit het uitgelezen moment om bewuste nieuwe keuzes te maken. En dat is niet alleen omdat er tijd is vrijgekomen, maar vooral omdat je niet meer automatisch in je oude routines kunt vervallen.

Leren wat je maar wilt

Bij Online Academy kan je hele organisatie onbeperkt leren. Waar jullie maar willen, wanneer jullie maar willen. In ons aanbod vind je meer dan 300 trainingen in verschillende categorieën: van financiële trainingen (zoals Fintech) tot persoonlijke effectiviteit (zoals Persoonlijke kracht en Uitstraling) tot Bedrijfskunde (zoals Verandermanagement) en nog veel meer.

De trainingen van Online Academy zijn verdeeld in trainingsmomenten van ongeveer 10 minuten per dag, dus ze zijn goed te doen naast het werk. Maar als jij of je medewerkers wat meer tijd over hebben, dan kun je ook meer trainingen volgen per dag.

Snel Online Academy gaan gebruiken

Online Academy werkt heel snel. We kunnen dus ook eenvoudig grote groepen mensen toegang geven. Al binnen één dag kunnen we al jouw medewerkers laten beginnen met leren. Wil je meer weten over Online Academy gebruiken binnen je organisatie? Mail ons dan op zakelijk@onlineacademy.nl. We kijken graag met je naar wat we voor je kunnen betekenen.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl