Hoe leren je werknemers het liefst? Ontdek het in ons onderzoeksrapport

Als werkgever stel je jezelf regelmatig de vraag: hoe kan ik talentvolle mensen aan mijn organisatie binden en behouden? Hiervoor is goed werkgeverschap belangrijk. En hoe zorg je ervoor dat dit talent blijft leren en ontwikkelen, zodat je organisatie klaar is voor de toekomst?

Je ontdekt het in ons onderzoeksrapport ‘Maak werk van je werknemers’. In dit onderzoek bevroegen we 1.003 werknemers in loondienst over wat zij van hun werkgever verwachten.

Wat zien zij zelf als goed werkgeverschap? En hoe denken zij over hun eigen ontwikkeling: wat willen ze zelf leren – en op welke manier?

Hiermee krijg je als werkgever meer inzicht in de behoeftes van je werknemers. Ook ontdek je op welke plek ze het best leren en wat de reden is waarom je werknemers (vooralsnog) niet zijn begonnen met zichzelf te ontwikkelen. Hierdoor kun je betere keuzes maken bij je opleidingsplannen.

Download de onderzoeksresultaten

Benieuwd naar het gehele rapport? Download het hele onderzoeksrapport hier.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl