Hoe krijg je je medewerkers verslaafd aan leren? Ontdek het op ons klantevent

Hoe krijg je jouw hele organisatie aan het leren? En hoe betrek je medewerkers bij hun eigen leerproces? Onze vaste klanten ontdekken het op ons learner engagement-klantevent op dinsdag 5 november! Maar waarom is dit nu zo belangrijk?

Motiveren én stimuleren van leren

Voor veel bedrijven is het een grote uitdaging: het in beweging brengen van je medewerkers. Hoe motiveer en stimuleer je ze? Een belangrijke vraag, want zonder engagement in hun eigen leerproces zullen medewerkers niet snel gaan leren. Of ze doen het wel, maar plichtsmatig. Maar dat is ook niet goed voor hun welzijn of leerrendement.

Als je medewerkers gemotiveerd zijn om te leren, leren ze het effectiefst. Alleen: nog niet alle medewerkers zien het nut in van zichzelf verder ontwikkelen. Wij geven je graag de tools om bewustwording te creëren tijdens ons klantevent vol inspirerende sprekers, leerzame workshops en interessante vakgenoten.

Dit gebeurt allemaal in de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Hier doe je in een relaxte setting nieuwe kennis en skills op die je direct kunt toepassen om leren in jouw organisatie nóg succesvoller te maken. Aan het einde van de dag ga je geïnspireerd en vol praktische ideeën naar huis.

Over het programma

Van tevoren kies je de twee workshops die je het interessantst lijken. Onderwerpen die aan bod komen zijn learner engagement in de praktijk aan de hand van klantcases, een brand key-sessie, gamification van leren en nudging (subtiele beïnvloeding) op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leren. We sluiten af met een spreker die je nóg meer inspireert om met learner engagement aan de slag te gaan.

Contact

Onze klanten hebben inmiddels al een uitnodiging ontvangen. Ben jij klant bij Online Academy, maar heb je geen uitnodiging gehad? Mail ons dan op info@onlineacademy.nl of bel naar 035 – 7 506 178. Dan maken wij het alsnog voor je in orde!