Hoe je effectief gebruikmaakt van Microsoft Teams

Het coronavirus zorgt ervoor dat we massaal thuiswerken. Veel mensen merken dat het samenwerken een stuk lastiger verloopt als je niet zomaar even bij elkaar kunt langslopen. Wil je effectiever samenwerken? Microsoft Teams maakt het een stuk makkelijker. Bij Online Academy kunnen jouw medewerkers nu kosteloos een Microsoft Teams-training volgen.

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een platform om samen te werken met je collega’s. Je kunt ermee chatten, (video)bellen en meer. Het is vergelijkbaar met Slack, maar dan is het van Microsoft en is het gekoppeld aan je Microsoft-account. Op dit platform kun je makkelijk communiceren – een-op-een of met een grotere groep. Dat scheelt weer veel e-mails heen en weer. Communiceren op afstand was nog nooit zo overzichtelijk.

Functies van Microsoft Teams

Een paar van de belangrijkste functies van Microsoft Teams:

  • Chatten, een-op-een of in groepen
  • (Video)bellen (ook in groepen)
  • Teams maken
  • Bestanden delen

Training Microsoft Teams

Voor veel mensen is Microsoft Teams nog helemaal nieuw en onbekend. Daarom hebben we bij Online Academy de online training Microsoft Teams gemaakt. Hierin leren je medewerkers omgaan met dit programma. En omdat we nu zo abrupt allemaal thuiszitten, willen we de training gratis aan jouw organisatie aanbieden, samen met een paar andere van onze trainingen.

In de training Microsoft Teams leer je alle basisbeginselen van het programma. Op praktische wijze doorloop je alle functionaliteiten en ga je direct ook met je collega’s in gesprek via Teams. Je leert daarnaast over documentbeheer en bijvoorbeeld de relatie met SharePoint en OneDrive.

Ik wil gratis de training Microsoft Teams in mijn organisatie

Maak jij nog geen gebruik van Online Academy, maar wil jij jouw medewerkers deze training gratis laten volgen? Neem contact met ons op via zakelijk@onlineacademy.nl. Dan kijken we zo snel mogelijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl