Help je medewerkers verder te leren met Online Academy

Door de coronacrisis hebben een hoop sectoren flinke financiële klappen gekregen. Veel organisaties hebben daarom de NOW 2.0 aangevraagd voor financiële steun. Als je dit hebt gedaan, ben je verplicht om je werknemers te stimuleren om aan scholing te doen. Om je hierbij te helpen, is het kabinet een nieuw initiatief gestart: NL Leert Door. Deze subsidie zorgt ervoor dat je medewerkers in beweging blijven – bijvoorbeeld door trainingen te volgen bij Online Academy. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

Wat is NL Leert Door?

NL Leert Door is bedoeld om mensen, die hun werk als gevolg van de crisis dreigen te verliezen, na te laten denken over hun mogelijkheden en een nieuwe eerste stap te zetten richting (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt. Zo kunnen ze een ontwikkeladvies aanvragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs (bijvoorbeeld bij onze partner Loopbaanadvies Centrum Nederland) of online scholing volgen. Dit crisispakket komt nog bovenop de reguliere inzet op een Leven Lang Ontwikkelen (LLO), zoals de SLIM-regeling voor het MKB.

De regeling is bestemd voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt. Vanaf begin augustus kun je medewerkers een ontwikkeladvies volgen. Later dit jaar kun je ook online scholingsactiviteiten volgen – bijvoorbeeld bij Online Academy. Op dit moment zijn de details over deze subsidie nog niet bekend: zodra we meer weten, zullen we dit bericht updaten.

Toegankelijk online ontwikkelen bij Online Academy

Online Academy is hét online leerplatform voor organisaties. Je vindt bij ons meer dan 300 korte trainingen in verschillende segmenten. In deze korte trainingen leren je medewerkers praktische vaardigheden die je meteen kunt toepassen in de praktijk: van programmeren tot jezelf presenteren.

Je medewerkers kunnen meteen aan de slag met alles wat ze leren, maar ze kunnen de trainingen ook gebruiken om te onderzoeken waar hun interesses liggen en waar ze zich verder in willen verdiepen. Welk vakgebied of welke soort werkzaamheden is misschien wel nóg interessanter dan gedacht? Sommige trainingen kunnen je medewerkers meteen toepassen om succesvol te zijn in hun huidige werk, andere kunnen een eerste stap zijn naar een nieuwe baan.

Waarom je juist nu voor Online Academy kiest

Met een Online Academy-abonnement leren al je medewerkers onbeperkt nieuwe kennis en vaardigheden die ze nodig hebben – in deze periode, maar ook hierna. Hiervoor hoeven medewerkers niet naar een locatie te komen: al onze trainingen zijn online. Ze hebben keuze uit meer dan 300 trainingen, die continu worden aangevuld. Je medewerkers kunnen de trainingen volgen op elk apparaat: mobiel, tablet of pc. Door onze effectieve 10 minuten-methode leren ze bovendien snel en efficiënt. Zo is er geen grens aan wat zij kunnen leren.

Hoe kunnen we jouw organisatie helpen?

Bij Online Academy helpen we je werknemers graag om zich verder te ontwikkelen. Wil je weten hoe we jouw organisatie kunnen helpen om al je medewerkers veilig efficiënte opleidingsmogelijkheden te bieden? Neem contact met ons op via onze website of bel ons op 035 – 7 506 178. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl