Goed voorbereid én zelfverzekerd het VCA-examen in

Iedereen die in een branche werkt waarin VCA verplicht is, weet: veel medewerkers zien er ontzettend tegenop om dit VCA-examen (opnieuw) te maken. Hebben jouw medewerkers dit diploma ook nodig om hun werk te mogen doen? En zorgt dit voor veel onrust? Laat ze dan klaarstomen bij Online Academy. Zo gaan ze met een gerust hart het examen in.

Samen met NCOI Techniek & Veiligheid ontwikkelden we deze online training. Deze training zorgt er niet alleen voor dat je medewerkers zo goed mogelijk zijn voorbereid op het examen, maar ook dat ze zélf het volle vertrouwen hebben dat ze het gaan halen.

Hoe doen we dat?

In deze online training gaan we samen met je medewerker stap voor stap door de verschillende onderdelen van VCA. Hij leest geen lange lappen tekst, maar kleine stukjes, afgewisseld met duidelijke video’s. De leerstof is opgedeeld in blokken van ongeveer 10 minuten per dag, zodat je medewerker gefocust blijft. Tussendoor beantwoordt hij veel vragen en maakt hij quizzen. Zo kan hij meteen testen of hij alles nog snapt.

De training wordt afgesloten met een proefexamen. Dit proefexamen hanteert exact dezelfde hoeveelheid vragen en dezelfde slagingsgrens als het officiële examen. Als je medewerker hiervoor slaagt, kan hij zich direct inschrijven voor het examen en in 1 van de 33 toetscentra in Nederland zijn officiële papiertje halen.

Waarom deze training werkt

We hebben onze training zo ingesteld dat je medewerkers het vertrouwen krijgen dat ze klaar zijn voor het examen. Door te herhalen en te testen, weten ze: ik kan het. Dit geeft direct zelfvertrouwen. En dat is niet alleen fijn voor je medewerker zelf, maar dat geeft ook rust in het team en in de hele organisatie.

Gebruikmaken van de VCA-training?

Heb jij een groep medewerkers in je organisatie die een VCA-examen moeten maken? En wil jij gebruikmaken van onze VCA-training? Laat het ons weten: bel naar 0357506178 of mail naar info@onlineacademy.nl. Wij regelen dit graag voor jullie en zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl