Online leren nu ook in het Engels

Leren jouw buitenlandse werknemers al met Online Academy? Speciaal voor multinationals en andere organisaties met buitenlandse werknemers bieden we veel Engelstalige trainingen. En dat worden er binnenkort nog een stuk meer.

Vorig jaar begonnen we met trainingen in het Engels aanbieden. We vertaalden toen onze 50 populairste trainingen. Inmiddels zitten we in een flinke stroomversnelling, want er zijn weer 30 nieuwe Engelse trainingen te volgen. En daar blijft het niet bij, want de komende tijd zie je regelmatig nieuwe Engelse titels in het aanbod verschijnen. Wel zo handig voor de expats in je organisatie.

Voor iedere medewerker een passende training

Door ons brede Engelstalige aanbod is er niet alleen voor iedere medewerker een passende training, maar heeft hij of zij ook nog eens een ruime keuze. Hierdoor is Online Academy hét e-learningplatform voor multinationals die zowel Nederlandse werknemers als expats in dienst hebben.

Uiteraard hebben al onze Engelse trainingen de kwaliteit zoals je van ons gewend bent. Net als onze Nederlandstalige trainingen zijn onze Engelstalige trainingen ontwikkeld door erkende opleiders binnen Salta Group.

Toch Nederlands leren?

Wist je trouwens dat een van onze populairste Engelse trainingen ‘Dutch for non-natives’ is? Deze trainingen hebben we speciaal voor expats in ons aanbod opgenomen. Zo krijgen zij de basis van het Nederlands onder de knie en leggen ze makkelijker contact met hun Nederlandse collega’s en klanten.

Meer weten?

Heb je interesse in ons (Engelstalige) aanbod, of wil je weten hoe we ook in het buitenland jouw organisatie kunnen helpen? Plan direct een afspraak met ons in!

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl