Experts in training

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten

Dat Online Academy een redelijk nieuw concept is, betekent niet dat we weinig ervaring hebben. Sterker nog: Online Academy is juist gebouwd op een stevig fundament van jarenlange expertise. Hierdoor kun je vertrouwen op de kwaliteit.

Onderdeel van de NCOI Groep

Online Academy is een initiatief van NCOI Groep. Hierin zijn een paar van de grootste opleiders in ieder denkbaar segment verzameld. Denk bijvoorbeeld aan Boertien Vergouwen Overduin, Markus Verbeek Praehep en natuurlijk NCOI Opleidingen zelf. Stuk voor stuk opleiders die hun sporen hebben verdiend en begrijpen hoe trainingen werken.

Met Online Academy introduceer je niet iets onbekends. Je medewerkers krijgen te maken met vertrouwde, bekende opleiders. Maar dan op een nieuwe en innovatieve manier. Namelijk in korte blokken van 10 minuten per dag. Uit onderzoek blijkt namelijk dat als je leerstof in korte blokken verdeelt, je het beter onthoudt. Bovendien is leren zo goed vol te houden.

Groot en divers aanbod

Door de krachten van verschillende opleiders te bundelen, zijn we niet alleen slimmer, maar we kunnen ook nog eens meer aanbieden. Ons aanbod is ontzettend breed: je vindt bij Online Academy financiële trainingen, maar ook trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, programmeren, vitaliteit, leiderschap en meer. Zo vinden je medewerkers altijd wel een training die past bij wat zij willen leren.

Online training volgen

Benieuwd wat voor trainingen je medewerkers allemaal kunnen volgen? Bekijk dan snel ons ruime aanbod en ontdek wat je medewerkers hiermee allemaal kunnen leren. Interesse in onbeperkt online leren voor jouw bedrijf? Laat ons jou dan bellen.

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten