Train je medewerkers voor een vast bedrag per maand

De tijd van de eindejaarsgesprekken is weer aangebroken. Je bespreekt dan met je medewerkers hoe zij zich komend jaar verder kunnen ontwikkelen. Wil je jouw medewerkers ook in het nieuwe jaar de kans bieden efficiënt en effectief verder te leren? Dat kan bij Online Academy voor een vast bedrag per maand.

Bewezen effectief

Bij Online Academy, de e-learningspecialist van NCOI Groep, kun je voor hen een abonnement afsluiten. Voor een vast bedrag per maand kunnen zij dan gebruikmaken van het brede aanbod aan trainingen van erkende opleiders.

Op een efficiënte en effectieve manier kunnen ze trainingen volgen voor een vast bedrag per maand. De inhoud van de trainingen is van hoge kwaliteit en met onze unieke ’10-minutenmethode’ leer je heel efficiënt op een manier die bewezen effectief is.

Online Academy biedt ook trainingen aan om je gesprekstechnieken verder te verbeteren. Je kunt er dus ook de skills trainen die je nodig hebt voor het voeren van de eindejaarsgesprekken.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl