Duurzaam inzetbaar met online trainingen

Je wilt je medewerkers duurzaam inzetbaar houden. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat zij tevreden zijn met hun werk, maar ook dat ze – mocht het nodig zijn – andere werkzaamheden kunnen oppakken. Als je kiest voor kwalitatief sterke trainingen, lukt het je allebei.

Dubbel profiteren

Bij duurzame inzetbaarheid zorg je er enerzijds voor dat je medewerkers gezond en gelukkig blijven werken. Ze hebben hiervoor plezier en ontwikkelingsmogelijkheden nodig. Anderzijds zorg je er ook voor dat ze kúnnen werken – ook als de werkzaamheden veranderen. Hiervoor is het belangrijk dat ze blijven leren. Gelukkig zijn er manieren om het mes aan twee kanten te laten snijden.

Online trainingen zijn hier een goed voorbeeld van. Het aanbieden van ontwikkelmogelijkheden houdt mensen gemotiveerd: ze voelen zich gezien en vinden het leuk om met hun ontwikkeling aan de slag te gaan. Maar het zorgt er ook voor dat ze nieuwe skills opdoen die ze daadwerkelijk kunnen inzetten in hun werk.

Op deze manier kun je met e-learning echt het verschil maken. Daarom is het belangrijk dat je niet zomaar kiest voor de eerste de beste aanbieder, maar dat je echt trainingen biedt die rendement opleveren. Door COVID-19 heeft online leren een grote groei doorgemaakt. Bij je keuze voor een platform is het belangrijk om te kijken of de kwaliteit van de trainingen op orde is en het stimuleert om door te leren. Kies het liefst een online leerplatform met allerlei soorten trainingen, sommigen strikt werkgerelateerd, andere in de hobbysfeer. Op die manier kunnen medewerkers snel onbekend terrein verkennen en ontdekken waar hun interesses liggen. Leren doet leren. Onderzoek laat het zien: als mensen een cursus Spaans hebben gevolgd, krijgen ze ook meer zin in een training Excel. En dus verhoogt ook een cursus Spaans duurzame inzetbaarheid.

Hoe Online Academy je organisatie kan helpen

Bij Online Academy vind je trainingen waar je medewerkers écht iets aan hebben. Al onze trainingen zijn ontwikkeld door grote, erkende opleiders. Zo weet je zeker dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit. Van projectmanagement tot programmeren en van communicatie tot financieel: we bieden opleidingen voor ieder vakgebied. Maar ook een training Spaans, hardlopen of mindfulness.

Onze trainingen zijn opgebouwd uit blokken van 10 minuten, die je over een periode van één tot enkele weken volgt. Zo wordt het heel makkelijk om een opleiding te starten – en om af te maken. Uit onderzoek blijkt bovendien dat dagelijks kort leren de efficiëntste manier van leren is. En omdat je onze trainingen onbeperkt kunt volgen, kunnen je medewerkers niet alleen hun skills aanscherpen, maar ontdekken ze ook wat bij hen past.

En heb je als Online Academy-klant nog vragen over hoe je je medewerkers nog meer kan laten profiteren van het aanbod? Dan staan we klaar om met je te sparren. Door onze uitgebreide ervaring met klanten weten we namelijk precies hoe jij alles uit je abonnement haalt.

Contact opnemen

Benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van Online Academy? Stuur ons een e-mail via info@onlineacademy.nl of bel ons op 035 – 7 506 178. Of plan meteen een (online) afspraak met ons in. Wij vertellen je graag meer.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl