De transformatie naar een nieuwe manier van onderwijs is belangrijk

“De programmeur van nu is misschien de metselaar van morgen”

“Nieuwe generaties consumeren kennis mobiel in kleine, behapbare stukken. De transformatie in het onderwijs naar die manier van leren is heel belangrijk. Veel mensen hebben nu een baan waarin ze cognitief repetitief moeten werken. Dat is eigenlijk verschrikkelijk. Dat moeten we automatiseren en het onderwijs gebruiken om het creatieve in de mensen naar boven te halen. Zo is de programmeur van vandaag, misschien de metselaar van morgen die ook geautomatiseerd wordt.”

Wil je horen wat Peter Hinssen, auteur van het boek The Day After Tomorrow nog meer vertelt in het interview met Tom Bos? Bekijk hier dan de video.

Heb je vragen over dit interview? Of wil je met ons sparren over de toekomst van het leren? Mail ons op zakelijk@onlineacademy.nl of bel naar 035 ‑ 7 506 178. Wij gaan graag met je in gesprek!

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl