Creëer een leercultuur in je organisatie met onze training

We kunnen er niet meer omheen: teams die toekomstbestendig willen zijn, blijven bijleren. Maar hoe creëer je als leidinggevende omstandigheden waarin je medewerkers willen én kunnen leren? Je ontdekt het in onze training ‘Leercultuur Ontwikkelen in je Organisatie’.

Wat is een leercultuur?

Een leercultuur houdt eigenlijk in dat leren ‘normaal’ is geworden. Leren hoort erbij en wordt aangemoedigd. In een leercultuur zijn je medewerkers al veel bezig met zichzelf ontwikkelen. Hierbij durven ze ook fouten te maken en reflecteren ze op hun handelen. Ze geven aan wat hun leerwensen en -behoeften zijn en waar ze tegenaan lopen. In deze training ontdek je hoe je zo’n cultuur creëert en wat jouw eigen rol als leidinggevende hierin is.

Aan de slag met een leercultuur

Deze training duurt 2 weken (met hierin 5 trainingen van 10 minuten per week). In de eerste week kijk je hoe je een lerend team kunt activeren. Je ontwikkelt een leercontract, bepaalt gezamenlijke normen en waarden, stelt doelen op basis van de leerbehoefte, stelt randvoorwaarden voor de leercultuur op en creëert een positief leerklimaat.

In de tweede week kijk je hoe je de leercultuur blijvend kunt installeren, zodat je langdurig resultaat hebt van je inspanningen. Je onderzoekt je eigen rol, ontdekt hoe je feedback in kunt zetten, hoe je mensen motiveert en inspireert en hoe je succeservaringen viert. Aan het einde van deze training begrijp je hoe je leren op een duurzame manier in kunt zetten voor je organisatie.

Start met deze training

Contact met Online Academy

Wil je deze training volgen, maar heb je nog geen Online Academy-abonnement? Of wil je weten hoe Online Academy voor jouw organisatie het verschil kan maken? Stuur ons een e-mail via info@onlineacademy.nl of bel ons op 035 – 7 506 178. Of plan meteen een (online) afspraak met ons in. Wij vertellen je graag meer.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl