Cedeo-erkenning voor Online Academy

Mooi nieuws: Online Academy mag zich de komende 2 jaar ‘Cedeo-erkend’ noemen! Daar zijn we ontzettend trots op: het betekent namelijk dat (potentiële) klanten kunnen vertrouwen op onze kwaliteit. Benieuwd wat onze klanten in het onderzoeksrapport zeggen?

Over het onderzoek

Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoeken uit bij commerciële opleidingsinstituten. De klanten beantwoorden anoniem vragen over de opleider. Onder andere het opleidingsprogramma, de inhoud, de opleiders en de prijs-kwaliteitverhouding komen aan bod. Wat hadden onze klanten over ons te melden?

Diversiteit van het aanbod

Veel klanten geven aan dat ze tevreden zijn over de diversiteit van het aanbod. Dit kwam gemiddeld als sterkste punt van Online Academy uit de bus. Een respondent vertelt: “Online Academy heeft een enorme diversiteit aan trainingen en dat aanbod wordt alleen maar groter. De medewerkers zijn bijzonder tevreden over het aanbod van de trainingen waarmee zij zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen.”

Hulp vanuit Online Academy

Een ander belangrijke conclusie uit het onderzoek is dat ze tevreden zijn over het contact met de accountmanagers. “Online Academy leeft echt binnen de organisatie, mede dankzij goede samenwerking met de accountmanager,” geeft een respondent aan.

Een ander vertelt: “De accountmanager is uitstekend bereikbaar en hij zorgt dat alles geregeld wordt. Ook toen er vanuit onze organisatie meer technische vragen kwamen dan voorzien, heeft hij voor extra begeleiding gezorgd.” Benieuwd wie deze accountmanagers zijn en wat hen drijft? Lees dan ook het interview met accountmanager Kamal Assou.

Prijs-kwaliteitverhouding

Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding van Online Academy: krijgen de klanten waar voor hun geld? 4 op de 5 klanten is hier tevreden tot zeer tevreden over. “Het is een fantastische prijs-kwaliteitverhouding als je kijkt naar hoeveel trainingen een deelnemer kan volgen op jaarbasis voor zo’n beperkt bedrag,” stelt een van de respondenten.

“De prijs voor Online Academy was een van de overwegingen om met NCOI in zee te gaan,” vertelt een ander. “Als je de kosten verdisconteert naar het budget per medewerker, zijn de kosten echt beperkt. Bovendien levert het heel veel mogelijkheden en vrijheid op voor de deelnemers.”

De online leeromgeving

De meeste klanten zijn tevreden tot zeer tevreden over de leeromgeving. De meerderheid vindt dat hij gebruiksvriendelijk is en er goed uitziet. “Ik vind de leeromgeving zeer goed werkbaar. De deelnemers kunnen filteren op hun eigen vakgebied  en de meest relevante trainingen selecteren. Er wordt goed gebruik van gemaakt en verschillende deelnemers hebben al meerdere trainingen gevolgd,” vertelt iemand. “Met Online Academy kunnen we onze trainingen bieden op maat en op alle locaties tegelijkertijd,” zegt een ander.

De toekomst

De meerderheid van de klanten geeft aan in de toekomst opnieuw bij Online Academy af te willen nemen. Een klant geeft aan dat dit besluit is genomen nadat ze in de statistieken terugzag hoe Online Academy werd gebruikt door haar medewerkers. “Op basis van die cijfers hebben we na het eerste jaar besloten om verder te gaan.”

Bij Online Academy zijn we natuurlijk ontzettend blij met alle feedback. Een Cedeo-erkenning is twee jaar geldig: wij blijven in deze tijd werken aan de kwaliteit van onze trainingen, zodat we de erkenning over twee jaar kunnen verlengen!

Benieuwd hoe Online Academy jouw organisatie helpt op het gebied van leren en ontwikkelen? Mail ons dan op info@onlineacademy.nl of bel ons op 035 – 7 506 178. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Online Academy bundelt krachten met SkillsTown

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Online Academy een strategisch partnerschap is aangegaan met SkillsTown. Dankzij deze samenwerking bieden we een nog breder pakket aan leeroplossingen aan. Klik op de knop om naar de site van SkillsTown te gaan.

View the page Ga naar skillstown.nl