Je eerste stap in front end development

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten

Introductie

Aan de slag als front end developer, maar eerst nog basis kennis opdoen en oefenen met programmeren? Geen probleem, zet hier je eerste stap!

Tijdens dit programma start jij direct zelf met werken in HTML, JavaScript en PHP. Aangezien het oog ook wat wil leer je daarnaast werken met Photoshop, zodat je het mooiste beeld kunt creëren voor op jouw webpagina. Na afloop kan jij een dynamische webpagina bouwen en heb je jouw eerste stappen gezet op het pad naar de kennis en kunde van een front-end programmeur. Perfect als je een eigen website wilt bouwen, of als je een eerste stap als developer wilt zetten.

Let op! Om dit programma goed te kunnen volgen en alle bijbehorende opdrachten te kunnen maken, heb je Adobe Photoshop nodig. Verder download je een aantal (gratis) programma’s waarin je gaat programmeren, zoals als XAMMP, Sublime Tekst en Visual Studio.

Tip? Volg dit programma op je desktop! Dan kun je meteen zelf aan de slag met programmeren.

Programma

Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Programmeren met HTML en CSS
  • Programmeren met JavaScript
  • Programmeren met PHP
  • Photoshop voor Beginners

Niveau

Voor dit programma heb je hbo werk- en denkniveau nodig.

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor iedereen die wil starten met het maken van dynamische webpagina’s. Voorkennis van programmeren is niet nodig.

Duur

De totale doorlooptijd van dit programma is 19 weken. Dat klinkt misschien lang, maar hierbij ben je elke dag maar zo’n 10 minuten aan het leren. Helemaal op jouw eigen tempo. Heb je nog wat tijd over en zin om door te leren? Volg dan gerust een extra onderdeel. Even geen tijd? Sla het leren gewoon een dag over!

clock 10 minuten per dag
bulb Keuze uit 350+ trainingen
hat Waardevolle certificaten