Je eerste stap in front end development

Leer hoe je mooie en effectieve webpagina’s bouwt.

Introductie

Aan de slag als front end developer, maar eerst nog basis kennis opdoen en oefenen met programmeren? Geen probleem, zet hier je eerste stap!

Tijdens deze opleiding start jij direct zelf met werken in HTML, JavaScript en PHP. Na afloop kan jij een dynamische webpagina bouwen en heb je jouw eerste stappen gezet op het pad naar de kennis en kunde van een front-end programmeur. Perfect als je een eigen website wilt bouwen, of als je een eerste stap als developer wilt zetten.

Let op! Om direct te kunnen programmeren, moet je eerst een aantal (gratis) programma’s downloaden, waarin je aan de slag gaat. Denk aan XAMMP, Sublime Tekst en Visual Studio.

Tip? Volg deze opleiding op je desktop! Dan kun je meteen zelf aan de slag met programmeren.

Niveau

Voor deze opleiding heb je hbo werk- en denkniveau nodig.

Programma

Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Programmeren met HTML en CSS
  • Programmeren met JavaScript
  • Programmeren met PHP

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor iedereen die wil starten met het maken van dynamische webpagina’s. Voorkennis van programmeren is niet nodig.

Duur

De opleiding duurt 5 weken en bedraagt een studiebelasting van ongeveer 3 uur per week. We adviseren je elke week één online module te volgen. Wanneer je deze hebt afgerond, ga je verder met de volgende module. Zo behoud jij focus op dat ene onderwerp, veel beter voor jouw leerrendement.

Gedurende de hele opleiding kun je voor vragen terecht bij een docent.

Afsluitende virtual classroom

Je sluit de opleiding af met deelname aan een live online virtual classroom, waarin je extra opdrachten krijgt van de docent en je resterende vragen kunt voorleggen. Na toetsing van je kennis en vaardigheden ontvang je een certificaat als bewijs van deelname en afronding.