Creëer een leercultuur in je organisatie met onze training

We kunnen er niet meer omheen: teams die toekomstbestendig willen zijn, blijven bijleren. Maar hoe creëer je als leidinggevende omstandigheden waarin je medewerkers willen én kunnen leren? Je ontdekt het in onze training ‘Leercultuur Ontwikkelen in je Organisatie’.

Zo ga je er dit najaar weer vol tegenaan

We zijn weer terug van vakantie, de kinderen gaan weer naar school en de warme truien komen weer uit de kast. De zomer is nu écht voorbij. Waarschijnlijk heb je in de zomer al gereflecteerd op hoe het de afgelopen tijd is gegaan op je werk en wat je anders wilt doen. Om je op weg te helpen, vind je hier aan aantal Online Academy-trainingen waarmee je een frisse start maakt (óók als je inmiddels alweer een maand terug bent van vakantie!)

Help je medewerkers verder te leren met Online Academy

Door de coronacrisis hebben een hoop sectoren flinke financiële klappen gekregen. Veel organisaties hebben daarom de NOW 2.0 aangevraagd voor financiële steun. Als je dit hebt gedaan, ben je verplicht om je werknemers te stimuleren om aan scholing te doen. Om je hierbij te helpen, is het kabinet een nieuw initiatief gestart: NL Leert Door. Deze subsidie zorgt ervoor dat je medewerkers in beweging blijven – bijvoorbeeld door trainingen te volgen bij Online Academy. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

Écht onbeperkt leren voor al je medewerkers

‘Een leven lang leren’ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. En door de mondiale ontwikkelingen en de coronacrisis is elke dag bijleren belangrijker dan ooit. Niet alleen zorgt het ervoor dat je medewerkers bijblijven: leren maakt ze ook wendbaar, inzetbaar en simpelweg gelukkig. Maak daarom kennis met het All You Can Learn-concept van NCOI Groep, waarbij je medewerkers alles kunnen leren wat ze maar willen.

Leer effectief leren in de nieuwe training Learning Skills

We blijven ons hele leven leren. Voor ons werk, maar ook in ons privéleven. Dit maakt ‘leren’ een van de belangrijkste vaardigheden die je als mens kunt hebben. Want wie kan leren, kan álles leren. Maar hoe kun je dat zo effectief mogelijk doen? Ontdek het in de training Learning Skills!

“De trainingen sluiten goed aan op de behoeften van onze medewerkers”

Tanja Stijnman is HR Operations Manager bij Remeha. Remeha is onderdeel van de BDR Thermea Group en produceert en distribueert internationaal verwarmings- en warmwatersystemen en daaraan gerelateerde diensten. Tanja is betrokken bij het uitrollen van Online Academy binnen de organisatie. Hoe bevalt ‘Remeha Academy’ tot nu toe? En wat vindt zij het grote voordeel van dit online leerplatform?

Weten welke training je moet volgen? Gebruik de adviesfunctie!

Wist je dat we bij Online Academy inmiddels meer dan 300 trainingen hebben? Met zoveel trainingen begrijpen we dat het soms moeilijk kiezen is welke training je als eerste wilt doen. Onze nieuwe adviesfunctie helpt je om de training te kiezen die het best past bij wat jij nú wilt leren.

Actie: 3 maanden gratis Online Academy

Nu we veel thuiszitten, leren we ook steeds meer online. Wil jij jouw medewerkers ondersteunen in hun leerbehoefte en ze onbeperkt online leren aanbieden? Maak dan gebruik van Online Academy! Dit is hét moment om je medewerkers te laten profiteren van onze online trainingen. Want als je nu een jaarabonnement neemt, krijg je er gratis 3 maanden extra bij!

Onze 300ste training staat live

Jij en je medewerkers kunnen vanaf nu nóg meer trainingen volgen bij Online Academy. Er staan namelijk weer nieuwe trainingen, examentrainingen, webinars en podcasts online, zodat je organisatie zich verder kan ontwikkelen.