Duurzaamheid heeft met méér te maken dan de wereld waarop we lopen

Duurzaamheid, een breed begrip en voor velen tegenwoordig een <strong>hot topic</strong>. Letterlijk, want wie de laatste dagen met de temperaturen in Nederland te maken heeft gehad, weet dat er een grote wolk vol ‘nu of nooit’ boven ons hangt. Maar duurzaamheid heeft met veel meer te maken dan de wereld waarop we lopen.

Meer offline? Doe gewoon!

Tegenwoordig zijn we online vanaf het moment dat we opstaan, tot het moment dat we onze ogen weer dichtdoen. We sturen het laatste appje, kijken die ene video op YouTube af en sturen nog een tweet het wereldwijde web in. We zijn als kikkerlandje graag de beste, maar de beste zijn in online gebruik is toch een beetje gênant.

All You Can Learn bij UWV

De medewerkers van UWV kunnen onbeperkt opleidingen en trainingen volgen. Waarom heeft UWV hiervoor gekozen? En wat levert het op? Rik Meijering, Manager Performance Development bij UWV, vertelt hierover in deze podcast. Hij gaat in gesprek met People Power Radio-host Glenn van der Burg en Online Academy-directeur Tom Bos. Lees een samenvatting van het gesprek in dit blog, of luister hier de hele podcast terug.

Gaming als leerstimulans: 85% speelt een game uit

Een leven lang leren is noodzakelijk, maar nog lang niet iedereen staat te springen om de boeken in te duiken. Spelen is daarentegen iets wat bijna iedereen leuk vindt: of je nu verslaafd bent aan Candy Crush of de voorkeur hebt voor puzzelen. Hoe zet je deze liefde voor gamen in om te leren?

Leren is een dans tussen motivatie en weerstand

Waarom leren mensen? En waarom leren ze niet? Dit bespraken People Power Radio-host Glenn van der Burg en Online Academy-directeur Tom Bos samen met professor Rick van Baaren, hoogleraar gedragsbeïnvloeding aan de Radboud Universiteit en oprichter van de Behavior Change Group.

Trainingen voor Franstalige medewerkers bij Online Academy

Misschien was het je al opgevallen: vanaf nu kunnen ook je Franssprekende medewerkers trainingen volgen bij Online Academy! Ideaal als je bij een meertalige organisatie werkt, of als er expats binnen je organisatie zijn. Op dit moment hebben we ongeveer dertig Franstalige trainingen in het aanbod, maar dit wordt in rap tempo uitgebreid.

Gratis leren wat je maar wilt bij Online Academy

Heeft jouw organisatie nog geen abonnement op Online Academy, maar wil jij toch onze effectieve online trainingen volgen? Dan heb je nu een unieke kans: meld je nu aan en volg onze trainingen een jaar lang gratis! Ontdek hoe het werkt.

Duurzaam inzetbaar met online trainingen

Je wilt je medewerkers duurzaam inzetbaar houden. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat zij tevreden zijn met hun werk, maar ook dat ze – mocht het nodig zijn – andere werkzaamheden kunnen oppakken. Als je kiest voor kwalitatief sterke trainingen, lukt het je allebei.

Beter leren spellen met de training Correct Nederlands

Schrijf je nou HR medewerker, HR-medewerker of HRmedewerker? En hoe zit het nou met de d’tjes en de t’jes? Spelling en grammatica blijft ingewikkeld, ook als je al een tijdje van school af bent. Daarom kunnen je medewerkers en jij vanaf nu de online training Correct Nederlands volgen!

Leren tijdens de lockdown

Corona heeft de manier waarop we leren veranderd. Wat is de impact van al dat thuiswerken? Hoe pak je het aan? Wat werkt wel en wat niet? Dit bespraken People Power Radio-host Glenn van der Burg en Online Academy-directeur Tom Bos afgelopen april samen met Jef Helmink, Global L&D expert bij ING. Ontdek de antwoorden in dit blog, of luister hier de hele podcast terug.