Hoe je nu al aan employability kunt werken

De coronacrisis zal blijvende invloed hebben op onze samenleving en organisaties. Hoe zorg je er nu al voor dat jouw organisatie alvast klaar is voor de toekomst? Met het vergroten van de employability van je medewerkers maak je het verschil.

Waarom leren essentieel is voor employability

Wil jij dat je medewerkers inzetbaar zijn, nu en in de toekomst? Dan is het belangrijk om te werken aan de employability in je organisatie. Een van de factoren die hierbij essentieel is, is leren. Lees waarom en hoe jij leren inzet om de employability van je medewerkers te vergroten.

Leren tijdens en na corona

Welke invloed heeft COVID-19 op hoe je medewerkers tegen leren aankijken? En heeft het gezorgd voor een spurt in hun ontwikkeling? Onze partner Opleiding.nl onderzocht het. Hieronder een greep uit de resultaten.

Zo ga je er dit najaar weer vol tegenaan

We zijn weer terug van vakantie, de kinderen gaan weer naar school en de warme truien komen weer uit de kast. De zomer is nu écht voorbij. Waarschijnlijk heb je in de zomer al gereflecteerd op hoe het de afgelopen tijd is gegaan op je werk en wat je anders wilt doen. Om je op weg te helpen, vind je hier aan aantal Online Academy-trainingen waarmee je een frisse start maakt (óók als je inmiddels alweer een maand terug bent van vakantie!)

Help je medewerkers verder te leren met Online Academy

Door de coronacrisis hebben een hoop sectoren flinke financiële klappen gekregen. Veel organisaties hebben daarom de NOW 2.0 aangevraagd voor financiële steun. Als je dit hebt gedaan, ben je verplicht om je werknemers te stimuleren om aan scholing te doen. Om je hierbij te helpen, is het kabinet een nieuw initiatief gestart: NL Leert Door. Deze subsidie zorgt ervoor dat je medewerkers in beweging blijven – bijvoorbeeld door trainingen te volgen bij Online Academy. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

Écht onbeperkt leren voor al je medewerkers

‘Een leven lang leren’ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. En door de mondiale ontwikkelingen en de coronacrisis is elke dag bijleren belangrijker dan ooit. Niet alleen zorgt het ervoor dat je medewerkers bijblijven: leren maakt ze ook wendbaar, inzetbaar en simpelweg gelukkig. Maak daarom kennis met het All You Can Learn-concept van NCOI Groep, waarbij je medewerkers alles kunnen leren wat ze maar willen.