Creëer een leercultuur in je organisatie met onze training

We kunnen er niet meer omheen: teams die toekomstbestendig willen zijn, blijven bijleren. Maar hoe creëer je als leidinggevende omstandigheden waarin je medewerkers willen én kunnen leren? Je ontdekt het in onze training ‘Leercultuur Ontwikkelen in je Organisatie’.

Zo ga je er dit najaar weer vol tegenaan

We zijn weer terug van vakantie, de kinderen gaan weer naar school en de warme truien komen weer uit de kast. De zomer is nu écht voorbij. Waarschijnlijk heb je in de zomer al gereflecteerd op hoe het de afgelopen tijd is gegaan op je werk en wat je anders wilt doen. Om je op weg te helpen, vind je hier aan aantal Online Academy-trainingen waarmee je een frisse start maakt (óók als je inmiddels alweer een maand terug bent van vakantie!)

Help je medewerkers verder te leren met Online Academy

Door de coronacrisis hebben een hoop sectoren flinke financiële klappen gekregen. Veel organisaties hebben daarom de NOW 2.0 aangevraagd voor financiële steun. Als je dit hebt gedaan, ben je verplicht om je werknemers te stimuleren om aan scholing te doen. Om je hierbij te helpen, is het kabinet een nieuw initiatief gestart: NL Leert Door. Deze subsidie zorgt ervoor dat je medewerkers in beweging blijven – bijvoorbeeld door trainingen te volgen bij Online Academy. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

Écht onbeperkt leren voor al je medewerkers

‘Een leven lang leren’ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. En door de mondiale ontwikkelingen en de coronacrisis is elke dag bijleren belangrijker dan ooit. Niet alleen zorgt het ervoor dat je medewerkers bijblijven: leren maakt ze ook wendbaar, inzetbaar en simpelweg gelukkig. Maak daarom kennis met het All You Can Learn-concept van NCOI Groep, waarbij je medewerkers alles kunnen leren wat ze maar willen.

Wat we meenemen uit de coronacrisis

Ons leven staat de laatste maanden flink op z’n kop. Het coronavirus bracht ons uitdaging na uitdaging, voor onze organisaties én in ons privéleven. Maar nu we langzaamaan gewend raken aan deze situatie, zien we: een aantal dingen uit ‘het nieuwe normaal’ zijn zo slecht nog niet. Wat nemen we mee uit deze crisis?

“De trainingen sluiten goed aan op de behoeften van onze medewerkers”

Tanja Stijnman is HR Operations Manager bij Remeha. Remeha is onderdeel van de BDR Thermea Group en produceert en distribueert internationaal verwarmings- en warmwatersystemen en daaraan gerelateerde diensten. Tanja is betrokken bij het uitrollen van Online Academy binnen de organisatie. Hoe bevalt ‘Remeha Academy’ tot nu toe? En wat vindt zij het grote voordeel van dit online leerplatform?

Waarom gamification werkt

Niets is zo universeel als spelen. Jong of oud, in Europa of Zuid-Amerika, op het voetbalveld of achter de computer: iedereen doet het. Daarom is het slim om spelelementen in te zetten om leren binnen je organisatie effectief te maken. Bijvoorbeeld tijdens een onboardingtraject. Maar hoe maak je dit tot een succes? Op ons klantevent vertelde Marcel Mens van AtHand waar een goede ‘serious game’ aan voldoet. We zetten een paar van de belangrijkste punten op een rijtje.

Weten welke training je moet volgen? Gebruik de adviesfunctie!

Wist je dat we bij Online Academy inmiddels meer dan 300 trainingen hebben? Met zoveel trainingen begrijpen we dat het soms moeilijk kiezen is welke training je als eerste wilt doen. Onze nieuwe adviesfunctie helpt je om de training te kiezen die het best past bij wat jij nú wilt leren.

Actie: 3 maanden gratis Online Academy

Nu we veel thuiszitten, leren we ook steeds meer online. Wil jij jouw medewerkers ondersteunen in hun leerbehoefte en ze onbeperkt online leren aanbieden? Maak dan gebruik van Online Academy! Dit is hét moment om je medewerkers te laten profiteren van onze online trainingen. Want als je nu een jaarabonnement neemt, krijg je er gratis 3 maanden extra bij!