BVO biedt Online Academy e-module aan voor Growth Mindset

Natuurlijk, je verstaat je vak. Je weet heel goed wat je doet, maar nu vertelt je collega je ineens dat het ook anders kan. Sneller, beter. Wil jij constructief leren omgaan met feedback van anderen en zo meer halen uit jezelf? Ga dan voor onze e-module Growth Mindset. We zijn er trots op dat Boertien Vergouwen Overduin deze module gratis toegang biedt tot deze module.

Blij met onze nieuwe accountmanager Vivian Gooren

Jarenlang was ze manager in de luxe hotelleriebranche, waar ze geleerd heeft de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dat wil Vivian Gooren nu voor elkaar krijgen bij Online Academy. Midden in coronatijd mochten we haar verwelkomen als onze nieuwe accountmanager. “Dankbaar ben ik voor deze mooie nieuwe functie, zeker omdat het in deze tijd niet makkelijk is een baan te vinden waar je hart sneller van gaat kloppen.” Wij zijn ook dankbaar voor Vivian. We geven haar graag het woord over haar werk, haar passie en haar dromen.

Wat onze nieuwe stijl vertelt

Het is je misschien al opgevallen: Online Academy heeft een nieuwe huisstijl. Niet alleen omdat we het tijd vonden voor een frisser, toegankelijk beeld, maar ook om visueel duidelijk te maken waar onze producten en effectieve methode voor staan. Ontdek wat hierachter zit.

Wat zou jij doen met 10 minuten extra per dag?

Als je iemand vraagt waar hij of zij meer van zou willen hebben, dan is de kans groot dat het antwoord ‘tijd’ is. Maar hoe zou je die extra tijd besteden? Online Academy onderzocht wat mensen zouden doen als er plotseling 10 extra minuten in een dag kwamen.

Hoe ga je een hoog verloop van personeel tegen?

Als manager of HR-professional steek je waarschijnlijk veel tijd en geld in het binnenhalen van nieuw personeel. Maar hoeveel aandacht besteed je eigenlijk aan het behouden van je huidige medewerkers? Veel bedrijven kampen met een te hoog personeelsverloop. Hoe ga je dit tegen?

Zo vind je 10 minuten: tips om te leren

Bij Online Academy leren jij en je medewerkers al in slechts 10 minuten per dag. Onze trainingen zijn namelijk opgedeeld in kortere dagelijkse blokken. Ideaal, want 10 minuten om even te leren op je pc, tablet of smartphone heb je altijd wel. Maar wist je dat 10 minuten leren ook optimaal is voor je brein? En heb je al ontdekt wanneer hét is moment om gebruik te maken van Online Academy?

Hoe kun je medewerkers binden en boeien?

Je steekt veel tijd en moeite in de werving en selectie van nieuw personeel. Toch kan het gebeuren dat die zorgvuldig geselecteerde nieuwe medewerker snel weer een nieuwe baan heeft. Zonde, zeker als je heel blij met hem of haar was. Hoe zorg je ervoor dat je mensen bij je organisatie blijven?

Leren in 10 minuten per dag

Een cursus volgen op het werk. Het klinkt mooi en uitdagend – maar misschien heb je er geen tijd voor. Goed nieuws: die tijd heb je ook niet nodig. Want je kunt al flinke progressie boeken met 5 tot 10 minuten leren per dag.